Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
LELKIZŐ

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.22.

Megható fényképet osztott meg Katalin hercegné

Ma van a legidősebb fiuk, György herceg születésnapja.

Ma ünnepli 11. születésnapján Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb gyermeke, György brit királyi herceg, aki születése óta a trónöröklési sorrend második helyezettje. A kisfiú, aki grimaszaival és pimasz viselkedésével lopta be magát a család követőinek szívébe, egyre több rendezvényen vesz részt az édesapja társaságában, és szépen lassan kitanulja a királyi család tagjaként rá háruló feladatok ellátását. A ma 11 éves Györgyről az édesanyja, a hobbi fotósként is tevékenykedő Katalin hercegné készített egy portrét, ennek társaságában köszöntötte fel a nagy fiát.

Nagyon boldog 11. születésnapot kívánunk ma György hercegnek 

- írta a házaspár Twitter-oldalán Katalin hercegné.

Nehéz feladat hárult a kisfiúra

A vidám fotó és a herceg születésnapja végre egy kis boldogságot hozhat a királyi család számára, amelyet az elmúlt félévben szerencsétlenségek sora támadta meg. Többek között három családtagnál is rákot diagnosztizáltak, köztük Katalin hercegnénél, György herceg anyukájánál. Ingrid Seward királyi szakértő szerint így György hercegre is nehéz feladat hárult az elmúlt hónapokban, ugyanis neki is erősnek kellett mutatnia magát a nyilvános szerepléseken, és a testbeszédével nem árulhatta el, hogy hogyan érez valójában.

Katalin betegsége nyilván gyötrelmes volt György számára, de mint a legidősebb gyermek elvárják tőle, hogy példát és magabiztosságot mutasson a húgának, Sarolta hercegnőnek, és a kis testvérének, Lajos hercegnek. György herceg pedig különösen védelmező nagy testvér volt az elmúlt időszakban

- nyilatkozta a szakértő a DailyStarnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek