Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.11.

Kamilla királyné is belepirult, kiderült Sarolta és György féltve őrzött titka

A kicsit igazán kreatívak, és az idősebb családtagokat sem kímélik!

Meglehetősen gyakoriak a becenevek a királyi családban. Akkor ugyanis, amikor a családtagok otthon vannak, nem a hivatalos címükön szólítják egymást. A legkisebbek adták a legszórakoztatóbb neveket!

HOT FELTÖLTÉS Diana hercegnéről kiderült, hogy nem Kamilla tett pontot a házasságuk végére Károllyal RIPOST
Kamilla és Károly is szórakoztató becenevet kapott! (Fotó: Getty Images / hot magazin)

Ha már becenevek, Meghan Markle egyszer például elszólta magát, így derült ki, hogy Harry herceget Haznak hívja. A megszólítást az angol férj szóból alkotta - írja a Mirror. Mint azt sokan tudják, II. Erzsébet királynőt gyakran szólították Lilibetnek, ennél talán kevésbé ismert, hogy unokája, Vilmos herceg pedig úgy hívta, Gary, amíg nem tudta rendesen kimondani azt, hogy nagyi. 

A királyi család legfiatalabb generációja is aranyos neveket használ idősebbek megszólítására. Mint most kiderült, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg szokatlan becenevet adtak Kamilla királynének. Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei Károly király feleségét nem nagymamának, hanem Gagának szólítják. A becenevet nem Lady Gaga énekesnőről kapta, hanem az angol grandmother (nagymama) rövidítéseként használják a kicsik. Károly Király sem „úszta meg” a megkülönböztetést, őt gyakran hívják „Grandpa Wales, azaz walesi nagypapának.
 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek