FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.01.

"Félelmetes" - brutális döntést hozott Vilmos herceg, ebben nem lesz köszönet

A herceg igyekszik a szelíd oldalát mutatni, de valójában nem finomkodik.

A hírek szerint Vilmos herceg teljes körűen kiiktatná Harry herceget a királyi családból. Úgy tűnik, a testvérpár rivalizálása csak egyre jobban elmérgesedik...

Vilmos számára Katalin egészsége a legfontosabb (Fotó: AFP)

Azért is olyan szörnyű látni, hogy Vilmos és Harry kapcsolata ennyire megromlott, mert gyerekként nagyon közel álltak egymáshoz, és úgy tűnt, hogy édesanyjuk elvesztése után egymás támaszaivá váltak. Egy belső forrás arról számolt be, hogy miután Harry és Meghan az Egyesült Államokba költözött, Vilmos herceg állítólag megtiltotta testvérének, hogy "bármilyen formában" visszatérjen a királyi családhoz. Vilmos családja legfőbb fegyelmezőjeként tekint magára, főleg, miután apját és feleségét is rákkal diagnosztizálták - írja a marca.com. A herceg szigorúsága a szakemberek szerint néhai nagyapja hozzáállását tükrözi.
 

Félelmetes tud lenni


- jelentette ki a forrás. Vilmos persze igyekszik igazságos maradni, de most személyes nehézségekkel is küzd családtagjai betegsége miatt, így ugyanis több feladat hárult át rá. Az elsődleges azonban az számára, hogy nyugalmat és stresszmentes környezetet biztosítson a még hónapokig megelőző kemoterápián áteső Katalin hercegné számára.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek