LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.24.

"Ő is fél" - szívszorító, mit él most át Katalin hercegné, nem tudja leplezni érzéseit

Nem tudja megtéveszteni azokat, akik közel állnak hozzá. Ennek ellenére tényleg erős nő!

Katalin hercegné ugyanazokat az érzelmeket éli át, így ő is fél, mint bárki, aki rákbetegséggel küzd – állítja a palota volt sajtótitkára.

Trooping The Colour 2024
A hercegné sokakat megnyugtatott vidámságával. (Fotó: Neil Mockford /  Getty Images)

Lehet, hogy ő a walesi hercegné, de még mindig anya és feleség

– nyilatkozta a bennfentes, aki szerint a Trooping the Color eseményen Katalin törékenynek, de kitartónak tűnt. Mint arról írtunk, ez volt az a rendezvény, amelyen hosszú idő után megjelent a nyilvánosság előtt a hercegné, aki még márciusban jelentette be, hogy egy hasi beavatkozást követően rákot találtak nála, ezért megelőző kemoterápiás kezelésen esik át.

Ugyanazokon az érzelmeken, aggodalmakon és félelmeken megy keresztül, mint bárki más ilyen körülmények között

– tette hozzá Ailsa Anderson. Mint elmondta, ő is küzd mellékhatásokkal, és mint kiderült, a kezelése még hónapokig eltarthat.

A hozzá közel állók azt mondják, hogy a hercegné számára megkönnyebbülést jelent, ha a családjával töltheti az idejét. Férje mellett III. Károly király az, akinek a közelsége a legfontosabb számára, mivel mindketten rákkal küzdenek, ugyanúgy átélnek jó és rossz napokat, ezért jobban megértik egymást. Mostanra az is nyilvánvalóvá vált, hogy az édesanya új fontossági sorrendet állított fel az életében. A bennfentes szerint saját szükségleteire összpontosít, miközben erőt merít a családjából. Az is valószínűsíthető, hogy hosszú távon is a családját helyezi előtérbe minden mással, így a hivatalos szerepével szemben is.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek