HŰHA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.22.

A betegség mindent megváltoztatott, fontos döntést hozott Katalin hercegné

Katalin és Vilmos már másként tekintenek a királyi családban betöltött szerepükre, mint a jelenlegi uralkodó.

Tegnap ünnepelte 42. születésnapját Vilmos herceg, aminek alkalmából Katalin hercegné egy családi fotóval köszöntötte a férjét, amelyen három gyermekével ugrál a tengerparton. Egy bennfentes leplezte le, hogy mit üzen ez a nem túl tipikus portré a királyi családról!

A fotó azért is keltett nagy feltűnést, mert a gondtalanságot árasztó kép teljesen eltér a királyi család nyilvánosság felé mutatott formális oldalától. Az a döntés, hogy egy ilyen hétköznapi fotó került ki a közösségi oldalra, azt mutatja egy bennfentes szerint, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné a családjukat helyezik előtérbe, különösen ebben a nehéz időszakban, amikor Katalin megelőző kemoterápiás kezelésen esik át rákbetegsége miatt. 

Azt teszi, ami helyes számára, és otthon, a szeretteivel körülvéve gyógyul. A legjobb módon kezeli a helyzetet

- nyilatkozta a névtelenséget kérő forrás a People értesülései szerint. A képválasztás arra utal, hogy hosszú távon is a családját helyezi előtérbe minden mással, így a hivatalos szerepével szemben is.

Katalinnal ellentétben a brit királyi hivatalos oldalán más jellegű köszöntés jelent meg. Az X-en egy egy fekete-fehér képet tettek közzé, amelyen Vilmos herceg még kisbaba volt, és épp édesapja, Károly ölében ült.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek