A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.08.

Elege lett, súlyos döntést hozott Katalin hercegné

Az édesanya mindent megtett, hogy véget vessen a negatív hírek áradatának.

Katalin hercegné "példátlan" intézkedést tett, hogy megmentse Vilmos herceget és a gyerekeket a médiától. A brit királyi család tagjának lenni számos előnnyel jár, de sok figyelemmel is, amivel nem mindenki tud megbirkózni. A Channel 5 egyik dokumentumfilmjében Afua Hagan újságíró felfedte, hogy Katalin hercegné igyekezett segíteni férjének a médiával való kapcsolata kezelésében.

Katalint és Károlyt szinte egy időben diagnosztizálták rákkal. (Fotó: AFP)

Annak érdekében, hogy egy kicsit megkönnyítse a dolgokat, Katalin úgy döntött, hogy édes fotókat oszt meg férjéről és a gyerekekről, ami be is jött, hisz különösen a legkisebbekre kíváncsiak a rajongók - írja a marca.com. Katalin a jó hírnév javítása érdekében maga kezdte el fotózni a családját, ezzel ő szabott irányt annak, hogy miről szóljanak a velük kapcsolatos hírek. Bár az anyuka képszerkesztési bakit azért követett el, fotósként remek munkát végzett.

Manapság ugyanakkor nem ilyen egyszerű a helyzet, mert miután márciusban az édesanya bevallotta, hogy rákbetegséggel küzd, rajongóit hogyléte érdekli leginkább. Katalin a bejelentést követően csak június 15-én, a Trooping the Color ünnepségen mutatkozott a nyilvánosság előtt. Mint kiderült, megelőző kemoterápiás kezelése még hónapokig eltart, ezért valószínűleg ismét hosszabb időre elvonul az emberek fürkésző szeme elől.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek