Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.07.10.

„Összetört a szíve” – a rákbeteg Katalin hercegné nem bírja elviselni a gondolatot, hogy milyen jövő vár a kis György hercegre

A súlyos betegséggel küzdő hercegné még férjével összevitatkozott fiuk, György herceg jövőjéről.

Katalin hercegnének a hírek szerint „összetört a szíve”, miután állítólag összeveszett Vilmos herceggel fiuk, György herceg jövőbeli iskoláztatásával kapcsolatban. A királyi pár azon vitatkozott össze, hogy a fiúnak az Eton College-ba kellene-e járnia, mint édesapjának és nagybátyjának, Harry hercegnek.

a brit királyi család, Katalin hercegné, Vilmos herceg, György herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg, Northfoto
Nincs egyetértés Vilmos és Katalin között a fiuk jövőjét illetően Fotó: ZUMAPRESS.com

A 41 éves Vilmos és 39 éves öccse, Harry mindketten az Etonba jártak, ami változást jelent a korábbi királyi hagyományhoz képest, miszerint a skóciai Gordonstounba járnak. Míg Vilmos nagyon szeretné, ha György a nyomdokaikba lépne, amikor nagykorú lesz, a szintén 41 éves Katalin már nem ért egyet férje ötletével.

Egy, a királyi családhoz közel álló forrás elárulta, hogy a hercegnének erős fenntartásai vannak azzal kapcsolatban, hogy György herceget az elit fiúiskolába küldje. Ez Katalin saját negatív tapasztalataiból fakad, ugyanis első bentlakásos iskolájában súlyos zaklatásoknak volt kitéve – árulta el a forrás. Szerintük Katalin „nem bírja elviselni a gondolatot, hogy ezt György hercegnek is végig kell szenvednie”.

A hercegné korai nevelése a Downe House-ban, egy berkshire-i lányinternátusban zajlott, amelyet annyira utált, hogy félévkor otthagyott. Ezután átkerült a Marlborough College-ba, egy Wiltshire-i vegyes bentlakásos iskolába, ahol befejezte tanulmányait – írja a Mirror.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek