Létrehozva: 2024.07.06.

Kiderült a titok: ezért nem látogatták meg gyermekei Katalin hercegnét a kórházban

Egy királyi szakértő beszélt a miértekről.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Katalin hercegné januárban hasi műtéten esett át, hetekig tartó találgatások előzték meg egészségi állapotát. Néhány hónappal később a wales-i hercegné egy videóban tudatta, rákot állapítottak meg nála.

Kiderült, miért nem voltak látogatóban éddesanyjuknál a kórházban Katalin hercegné gyermekei (Fotó: AFP)

Miközben Katalin januárban a London Clinicben lábadozott, Vilmos herceget lefotózták, amint a kórházba érkezik, meglátogatni a feleségét. Sokaknak azonban feltűnt, hogy a hercegi pár gyermekei, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nem tartottak vele meglátogatni az anyukájukat a műtét után. Bár sokan sokáig töprenghettek az okon, melyre nemrég Katie Nicholl adott magyarázatot adott.

A királyi tudósító állítása szerint a gyerekek azért nem voltak Vilmos mellett ezeken a látogatásokon, mivel Katalin nem akarta, hogy gyermekei kórházi köpenyben, monitorokra és csövekre kötve lássák. Ehelyett a hercegné rendszeresen videóhívásokban tartotta a kapcsolatot velük.

Egy bennfentes szerint Vilmos és Katalin szerette volna biztosítani, hogy a dolgok a lehető legnormálisabbak legyenek a gyerekek számára. Katalin hercegné idei első nyilvános szereplésére júniusban került sor, amikor családjával együtt részt vett a Trooping the Colour (brit zászlós felvonulás) rendezvényen – emlékeztet cikkében a Marie Claire.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek