FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.05.29.

Hiába a siker, a családja sosem fogja elismerni Harry herceget

A sussexi herceg számára minden siker egyben kudarc is.

A sussexi hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle még 2020-ban hagyta maga mögött az Egyesült Királyságot, hogy Amerikában kezdjenek új életet. Ezzel együtt megszűntek a királyi család aktívan dolgozó tagjai lenni - ennek ellenére nemrég egy háromnapos nigériai utazást tettek, amire sokan nem hivatalos királyi körútként tekintenek. Noha ez a húzás többek közt Harry bátyját, Vilmos herceget, és édesapját, III. Károlyt is mélységesen feldühítette, maga az út hatalmas sikernek bizonyult. Ennek ellenére Harry herceg boldogsága mégsem felhőtlen, ennek okára pedig nemrég egy királyi szakértő is kitért.

Prince Harry and Meghan Markle visit Nigeria as part of Invictus Games Anniversary celebrations
Meghan Markle és Harry herceg / Fotó: Anadolu via AFP

A királyi szakértő és író, Tom Quinn a Mirrornak úgy nyilatkozott, hogy a sussexi herceget valószínűleg a királyi család támogatásának a hiánya bántja.

Harry és Meghan a közelmúltbeli nigériai útjukat óriási sikernek tekintik, de Harry számára minden siker egyben egy kudarc is, mivel a családja nem hajlandó elismerni az erőfeszítéseit, és rendületlenül megtagadják tőle azt, hogy bocsánatot kérjenek mindazért, ami a múltban történt

- magyarázta el Tom Quinn, aki a herceg arcán még Nigériában, - aközben is, hogy a felesége, Meghan, mellette állt és fogta a kezét,- a keserűség jeleit vélte felfedezni. 

A nigériai utazás, melynek célja az Invictus Games népszerűsítése volt, nem az egyetlen afrikai út, amelyen a hercegi pár részt kíván venni. A hírek szerint Harry és Meghan egy másik országba is szeretnének ellátogatni, miután a nigériai körútjuk annyira nagy sikernek bizonyult. Egy forrás nemrég úgy nyilatkozott, a következő úti cél Ghána lehet.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek