Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző

Létrehozva: 2024.08.15.

Kereszttűzben Meghan Markle és Harry herceg: ha ezt megteszik, mindennek vége

Veszélyes vizekre evezett a hercegi pár – szó szerint. Egyetlen rossz döntésen múlik, és alighanem mindenki elpártol mellőlük.

Noha csütörtökön veszi kezdetét Meghan Markle és Harry herceg négynapos kolumbiai körútja, azt még az utolsó pillanatokban sem lehet tudni, hogy gyermekeik, a kis Lilibet és Archie velük tartanak-e. Egyértelműen sem megerősítve, sem cáfolva nem lett, hogy a gyerekek mennek-e vagy sem, ugyanakkor egy királyi szakértő, Richard Fitzwilliams arra figyelmeztet: a pár hatalmas hibát követne el, ha vinné a kicsiket, és olyan népharag zúdulna rájuk, ami alighanem alapjaiban tépázná meg eleve kétes hírnevüket.

Harry herceg, Meghan Markle, Nigéria 2024 május
Meghan és Harry korábbi, nigériai útjukon  Fotó: AFP

Kolumbia ugyanis köztudottan veszélyes hely – magyarázza Fitzwilliams –, így cseppet sem lenne garantálva a gyermekek biztonsága – írja a Mirror.  Ráadásul épp a biztonság hiánya az, amire hivatkozva Harry nem akarja betenni a lábát Angliába a családjával közösen. Mint ismert, a herceg még perre is ment, miután megvonták tőlük a királyi családnak járó hivatalos őrizetet – hiszen már nem a brit uralkodócsalád aktív tagjai. Persze hiába a jogi út, így sem jutott előbbre. 

"Ha London "túl veszélyes", akkor mi a helyzet Nigériával vagy Kolumbiával, még akkor is, ha a helyi kormány gondoskodik a biztonságukról. Minden arról szól, hogy jelennek meg, és akár királyi, akár kvázi-királyi látogatás, ha a gyerekeiket magukkal vinnék, az maga lenne a katasztrófa" – jelentette ki a szakértő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek