1 éve

Borzalmas tragédia: holtan találtak egy kisgyermekes édesanyát

A kisgyermekes édesanyát saját otthonában ölték meg. A rendőrség már őrizetbe is vett egy férfit. A modellt mindenki kedvelte a környéken.

Borzalmas tragédiáról számolt be nemrég a külföldi sajtó. Szerda este a worcesteri Severn folyóban holtan találtak egy gyönyörű 24 éves nőt. Később kiderült, hogy a modellként dogozó Christina Rowe vesztette életét.

Utoljára hétfőn látták a szomszédai, amikor átvett egy apró csomagot a postástól. Többen is azt állították, hogy nagyon boldognak látták Christinát.

A rendőrség kiderítette, hogy a házában gyilkolták meg, majd valószínűleg az éjszaka leple alatt kivonszolták és a folyóba hajították a holttestét. Másnap a modell házának hátsó ajtaja előtti lépcsősoron vérnyomokat is találtak.

„Az ilyesmit az ember a tévében akarja látni, nem a nappalija ablakán. Ami szegénnyel történt, nagyon tragikus és aljas. Nem ismertem név szerint, de kedvesnek tűnt. Nagyon csendes volt és azt hiszem, körülbelül egy éve élt itt” – nyilatkozta az egyik szomszédja a Mirror oldalán.

A helyiek sokkot kaptak, amikor kiderült, hogy gyilkosság miatt nyomoznak a környékükön. A rendőrség nem sokkal később egy férfit vett őrizetbe a nő meggyilkolásának gyanújával, de részleteket nem közöltek.

Christina Rowe egy pici kislányt hagyott hátra.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!