KÜLFÖLD

Belehalt az édesanya, amikor megpróbálta megmenteni 10 hónapos kisbabáját

Oroszlánként próbált védelmezni kisfiát az édesanyja, ám a kegyetlen apa elrabolta tőle. Menekülés közben pedig halálra gázolta a nőt.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas családi tragédiáról számoltak be az amerikai Arizonából. Eric Maest mindenféle magyarázat nélkül rabolta el mindössze 10 hónapos kisfiát az édesanyjától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Brittany Walker-Martie (30) azonban nem hagyta annyiban és testével próbálta megvédeni gyermekét. Miután elragadta tőle, még a kocsira is rávette magát, hogy megállítsa, de a férfi kegyetlenül halálra gázolta őt.

Képünk illusztráció (Pixabay)

A szomszédban lakó szemtanúk azonnal riasztották a mentősöket, így a nőt életveszélyes állapotban, de kórházba szállították. Brittany végül nem bírt tovább küzdeni, és orvosai minden próbálkozása ellenére sem tudták megmenteni az életét. Kisfiát rajongási szerette az édesanyja, így halálában valószínűleg hozzájárult az elrablása is és a tudat, hogy képtelen volt megmenteni.

A menekülő Ericet később több várossal távolabb, Phoenixben egy összehangolt rendőri akció során tudták elfogni. A tisztek a 10 hónapos Abel Maest ezután biztonság helyre szállították. A kisfiú elhelyezéséről azonban nem adtak bővebb információt – írja a Crime Online oldala.

A kedd este történt tragédia kapcsán még nem tisztázott, hogy miért rabolta el gyermekét az édesanyjától a férfi. A további részleteket a kihallgatástól remélik a rendőrök.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?