KÜLFÖLD

Sokkoló: ezekre keresett rá a neten a horrorbébiszitter, aki utána megölte a bűbájos kislányt

A bébiszitter előre megtervezte szörnyű tettét!
  • Szerző: Ripost

Kristin Fridley Gannt, a 2 éves Fallon Fridley édesanyja szerint nem véletlen volt, hogy a bébiszitter, akire rábízta gyermekét, megölte a kicsit. A gyilkos bébiszitter leplezte, hogy mire készül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Semmit sem tehetett volna a gyerek, ami annyira felzaklathatta volna ezt a nőt, hogy halára verje a lányomat„ – mondta az összetört édesanya.

Agyonverte a gyereket

A 29 éves Kirstie Flood még 2020 decemberében vigyázott Fallonra a család lakásában a georgiai Sandy Springsben. A rendőrség közölte, hogy Flood agyonverte a kislányt, majd azzal az ürüggyel hívta fel a rendőröket, hogy a kicsi nem tudja miért, de nem reagál semmire. Fallont kórházba szállították, de később elhunyt – írja a CrimeOnline.

Amikor a nyomozók kihallgatták Floodot, állítólag azt mondta, hogy a kisgyermek a csúszdán ütötte meg a fejét. A hatóságok szerint azonban a gyermek sérüléseiből kiderült, hogy nem így sérült meg, a nő hazudik, hogy leplezni próbálja szörnyű tettét.

Barátok voltak a gyilkos bébiszitterrel

Flood és Gannt körülbelül öt éve voltak barátok, amikor az eset megtörtént. Az anya szerint a gyilkos bébiszitter soha nem adott okot arra, hogy ne bízzon benne, vagy azt gondolja, hogy ártani fog a gyereknek.

„Mit nem vettem észre? Nem hiszem el, hogy ez a szörny bujkált benne” – mondta Gannt.

Fallon boncolása megerősítette, hogy „súlyos sérüléseket szenvedett, amelyek a gyanúsított gondozása során halálát eredményezték”. A gyermeknek súlyosan felhasad a koponyája, illetve a mája, a lépe és belei is sérültek.

Az interneten keresett rá

A gyilkosság előtti nap reggelén Flood az interneten keresett rá több döbbenetes dologra is:

  • „Milyen emberek élvezik más szülők gyermekének bántalmazását”
  • „Mit jelent a hirtelen késztetés arra, hogy megverjek egy gyereket, aki nem az enyém”
  • „Mentális segítség”
  • „Megütöttem a gyermekemet, és bűnösnek érzem magam„
  • „Miért bántalmaznak az emberek”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?