KÜLFÖLD

Felfoghatatlan: egyszerre vesztette el feleségét és lányát, egymás után halt meg anya és gyermeke

A rendőrség ma jelentette be a borzalmas tragédiát, mindenki döbbenten áll a történtek előtt!
  • Szerző: Ripost

Összesen három ember vesztette életét csütörtökön Kilmarnockban, köztük egy egészségügyi dolgozó édesanya, Emma Robertson Coupland és lánya, Nicole Anderson.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség ma megerősítette a hírt, miszerint egy 39 éves sérült nőt találtak a Crosshouse Kórház parkolójában tegnap este nyolc óra körül. A kórházat rendőrök több mint három órán át lezárták. Rengetegen rohantak Emma segítségére, de az életét már nem tudták megmenteni.

20 perccel később lányát is megölték

Az asszonyt saját munkahelyénél szurkálták meg, míg nem sokkal később lányát is megölték:

„A második eset húsz perccel később történt a Portland Streeten, ahol egy 24 éves nőt leszúrtak„ - közölte a rendőrség. Hozzátették, őt kórházba szállították, de ott meghalt.

Három tragédia történt aznap éjjel

A harmadik haláleset egy súlyos közúti közlekedési baleset, ami este fél 9 körül történt. A sofőrt, egy 40 éves férfit a helyszínen elhunytnak nyilvánítottak. A rendőrség tájékoztatása szerint a három haláleset összefüggésben van egymással, ám jelenleg még zajlik a nyomozás a körülmények pontos megállapítására – írja a Daily Star.

Búcsúznak a rokonok, barátok

Anyától és lányától rengetegen búcsúznak: az üzenetek elárasztották a közösségi médiát. A gyászoló családfő, aki egyszerre vesztette el feleségét és lányát, talán ezekből erőt meríthet a történtek feldolgozásához.

„Ő volt a legszerethetőbb, leggondoskodóbb ember ezen a világon, és soha nem lehetett letörni, mindig mosolygott! Hiányozni fogsz, Nicole” – írta egy családtag. „Megígérem, soha nem felejtünk el, és vigyázok a kishúgaidra érted és édesanyádért. Örökké szeretlek!„

„Szomorú voltam a tegnap esti tragikus hír hallatán, és reméltem, hogy ez egy rémálom, amiből ha ma reggel felébredek, kiderül, nem is a valóság” – fogalmazott Emma egyik kollégája. „Az egyik legőszintébb ember volt, akivel találkoztam, örömmel dolgoztam vele és boldog vagyok, hogy megismerhettem.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?