KOMPOST

Durván megalázták az autista kisfiút és családját a Ryanair járatán

A család hiába fizetett felárat, a gyerek nem vihette fel a gépre a játékait.
  • Szerző: Ripost

Sebesre kaparta a kezét egy 8 éves autista kisfiú, mert a Ryanair személyzete nem engedte, hogy felvigye a gépre a játékait és a gyógyszereit. Egy külön kistáskában voltak, és bár az édesanyja még külön fizetett is azért, hogy plusz egy csomagjuk lehessen, a beszállókapunál elvették a táskát.

De ez még semmi, meg is alázták a családot, akikkel emelt hangon beszélt a társaság alkalmazottja, hogy mit képzelnek magukról. Claire Martin, az anya megpróbálta elmagyarázni, hogy szükségük van a játékokra, mivel a fia autista és egy ötórás repülőutat nem bírna ki nélkülük, a beszállókapunál lévő hölgy viszont azt mondta, akkor külön engedélyt kellett volna kérniük.

"Amikor megpróbáltam elmagyarázni, mi a gond, a nő egyfolytában azt hajtogatta, hogy 'nem, nem', majd agresszívvé vált. Elkezdett kiabálni, hogy ha most azonnal nem távozunk, kihívja a rendőrséget. A fiam annyira megrémült, hogy könyörgött, menjünk haza" - mesélte az anya a The Sunnak.

Végül nem vitáztak tovább és felszálltak Lanzarote-ban a Manchesterbe tartó gépre. Otthon azonban még egy kellemetlenség érte őket: a Ryanair elvesztette a kisfiú poggyászát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?