Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
INSIDER

Szerző Z. H.

Létrehozva: 2024.09.09.
Módosítva: 2024.09.09.

Így változhat meg az életed ettől az égi jelenségtől: már nem kell sokat várni rá

Kicsivel több, mint egy hét múlva, szeptember 18-án különös égi jelenségnek lehetünk szemtanúi, melyek Kaló Rita asztrológus szerint hatalmas változásokat hozhatnak az életedbe. A szuperhold csak az egyik fele.

Hamarosan érdemes lesz az égre emelni tekintetünket, ugyanis egy nem mindennapi Szuperholdat láthatunk. De mit is jelent mindez? Nos, Richard Nolle asztrológus 1979-ben használta ezt a kifejezést először, amelyet szép lassan felfedezett a média is és ennek köszönhetően mára már jó értelemben vett tömeges hisztériává vált a holdtölték megfigyelése, tőlünk nyugatabbra pedig már sok helyen szabadtéri közösségi programokat is szerveznek erre az éjszakára

An,Airplane,Flies,Past,The,Supermoon,Known,As,“buck,Moon”,
A Szuperhold mellett holdfogyatkozás is vár ránk / Fotó: Ringo Chiu (Illusztráció)

A Szuperhold (szuperholdtölte) nem más, mint az az esemény, amikor a Hold Föld körüli pályája során a Nappal éppen szembe kerül, (ekkor van holdtölte) és a Földtől való távolsága a legkisebb. Ennek a napnak a különlegességét egyébként az adja, hogy szeptember 18-án részleges holdfogyatkozás is lesz, ami annyit jelent, hogy a Föld az árnyékát a Hold egy részére vetíti. Egészen pontosan magyar idő szerint 4:34 perckor történik, tehát ki korán kell holdfogyatkozást lel.

Minden telihold kiteljesítő erővel bír, hiszen a férfi és női energiák állnak szembe egymással, és egészítik ki egymást. Így az ösztöneink és a tudatosságunk akár ellentmondásba is kerülhet, de nagyszerűen ki is egészíthetik egymást

– mondta lapunknak Kaló Rita.

Az asztrológus szavai szerint a Holdfogyatkozás lelki, érzelmi életünkben hozhat új irányokat, melynek előszobája a befejezések, lezárások megélése. Akinek személyes horoszkópjában kiemelt helyen jön létre egy adott fogyatkozás annak bizonyosan nagy változást ígér a holdfogyatkozás. Érzelmi életünkben, kapcsolatainkban lehetnek elválások, hogy helyet adjanak az újnak, megérhet bennünk komoly döntés akár lakhelyünkkel, akár kapcsolatainkkal összefüggésben.

Ezzel egyidejűleg elindul egy új irány, tehát új kapcsolatok, szerelmek is érkezhetnek melyek erősen sorszerűek.

Ez a Holdfogyatkozás azért is különleges, mivel a Holdcsomópontok még a Kos-Mérleg jegyekben vannak, azonban megelőlegezve a 2025 évben bekövetkező holdcsomópont váltást ez a Telihold a Halakban jön létre. Ezért biztosak lehetünk abban, hogy hosszú távon bontakozik ki az energiája, melynek fontos állomásai 2025 évben várhatóak

– tette hozzá Kaló Rita.

Az asztrológust arra kértük, hogy mutassa be, hogy mindezt hogyan élik meg a különböző csillagjegyek szülöttei:

KOS

Pénzügyekben nagy változások várnak, új képességeket, tehetségeket és pénzkereseti lehetőségeket, befektetéseket is találhatsz, vagy a meglévők hoznak hasznot. A szerelemben döntés előtt állsz, bár szívesen elkerülnéd, mivel még nem vagy biztos magadban.

BIKA

Életedben sok lesz az utazás, jövés-menés, de akár távoli tájakra is eljuthatsz. Szükséges a ragaszkodásaid helyett rugalmasnak lenned és megválni attól amiben már nincs öröm. Váratlan meglepetések hoznak izgalmat életedbe. Jogi ügyek is esedékessé válhatnak.

IKREK

Új szerelem, vagy a meglévő kapcsolat megerősítése, házasság, elköteleződés kerül terítékre életedben. Munkában előléptetés, szerencsés lehetőségek várnak, csak meg kell ragadnod a lehetőségeket.

RÁK

Túlérzékennyé válhatsz és romantika iránti igényed felerősödik. A hatalmi harcok jellemzik most életed, melynek része lehet a manipuláció is. Most hatalmas erőt kapsz amellyel hegyeket leszel képes megmozgatni, amennyiben nem félsz és aggódsz. Elkerülhetetlenül meg kell hoznod fontos döntéseket amelyeket évek óta halogatsz.

OROSZLÁN

Erőt kell gyűjtened, és kicsit visszavonulni, mivel nagy változások előtt állsz. Hatalmat szerezhetsz, és kiteljesedhetsz munkádban és magánéletedben egyaránt, azonban ehhez most kell a külső taps helyett a belső elégedettségedből energiát nyerned.

SZŰZ

Az előtted álló 2025-ös év sorsdöntő és sorsfordító lesz, amelynek előzményei már most beköszöntenek életedbe. Hallgatnod kell megérzéseidre még akkor is ha inkább az észérvek mentén szoktál haladni. Fontos hogy szíved vágyait, önmagadat szolgáld és ne más szolgája légy.

MÉRLEG

A szerelem gyógyító erejét tapasztalod meg, azonban a régi sebek is feltörhetnek. Nagy lesz a kísértés életedben, akár egy szerelmi háromszögben is találhatod magad. A csalás, megcsalatás kérdéseivel szükséges foglalkoznod, és a békebíró szerepébe is kerülhetsz. Pénzügyekben jó lehetőség jönnek, ragadd meg a szerencsét.

SKORPIÓ

A család és az otthon, lakhely kérdései kerülnek fókuszba, akár nagy váltás is megvalósítható, talán új helyre költözöl, és ezzel pénzügyeid is megváltoznak. A szerelem feléled és egy múltbéli személy visszatér hozzád.

NYILAS

Ha képes vagy leszállni a magas lóról akkor terveidet most gyorsabban tudod megvalósítani mint eddig, amely anyagi fellendülést is biztosít. Vigyázz ne ess túlzásba mert később jön a számla. Kívánságaid teljesülnek, ezért óvatosan mit kívánsz.

BAK

Fordulóponthoz érkeztél, az utolsó lehetőség, hogy átértékeld terveidet, és az elmúlt évek tanításait megértsd. Valaminek lejárt az ideje, így elkerülhetetlenül be kell fejezned, le kell zárnod. Pénzügyeidben vissza kell fognod magad, és kevesebb feladattal többre juthatsz. Ha érzelmeidet eddig elfojtottad akkor most olyan szerelmet tapasztalhatsz meg, ami átformálja életedet.

VÍZÖNTŐ

Leginkább az egészségedre kell időt fordítanod, mert túlzásokba eshetsz. Szélsőséges nézetek ejthetnek rabul. Pénzügyeidben légy nyitott egy új irányra, de a már működő forrásokat is bővítheted, ha mersz nagyban gondolkodni. A zsarnokságra való hajlamod felerősödhet.

HALAK

Érzelmi életedben bizonyos kapcsolatok lezárulnak, azonban ezzel csak helyet ad az újnak. Kijózanító időszakot élsz meg, ahol korlátozónak érzed a kereteket. Olyan sorsfordulatokra számíthatsz amelyek a szerelemben és a pénzügyekben is pozitív fordulatot hoznak, azonban ehhez rendet kell tenned életedben.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek