asztrológia

59 találat
EZO

Ezek a csillagjegyek nagyon indulatosan kezdik a hetet

Sokkal türelmetlenebbek lesznek, mint általában.

ÉLETMÓDI

Vigyázz, ezek a csillagjegyek csak a pénzedre pályáznak

Vannak csillagjegyek, akikből hamarabb lesz aranyásó...

ÉLETMÓDI

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszimatolja, ha megcsalja őket a párjuk

Nem érdemes titkolózni előttük.

EZO

Így oldd meg a csillagjegyed legnagyobb problémáit

Az asztrológia nem csak az erősségeket mutatja meg, hanem azt is, melyek az egyes csillagjegyek rossz tulajdonságai. Ám ha ismered ezeket a gyengeségeket, akkor változtatni is tudsz rajtuk, és így az általuk okozott problémákat is megoldhatod.

EZO

Ez a 3 csillagjegy gazdagságra született

Bár a pénz nem boldogít, azért a legtöbben szeretnénk belőle egy kicsit többet birtokolni a jelenleginél. A gazdag csillagjegyek viszont nem csak álmodoznak a pénzügyi sikerről, hanem meg is valósítják azt!

EZO

Íme, a legidegesítőbb csillagjegyek

Vannak olyan emberek, akik a legjámborabb embert is képesek kiborítani. Íme, az idegesítő csillagjegyek toplistája.

EZO

Miben leszel szerencsés 2022-ben? Elárulja a szerencsehoroszkóp!

2022-ben a nagy szerencse bolygója, a Jupiter lesz az uralkodó. Ez pedig minden csillagjegy számára szerencsés fordulatokat jelent. Vajon mi vár rád a szerencsehoroszkóp szerint?

EZO

Az újrakezdés esélye: Ezért optimista az asztrológia a 2022-es évvel kapcsolatban

Az asztrológia szakértői szerint a mögöttünk álló két nehéz év után végre van okunk némi óvatos optimizmusra. De vajon mit ígérnek a csillagok 2022-re?

EZO

Komoly vátozást ígérnek a csillagok decemberben, így hatnak rád!

Az idei december bővelkedik komoly változásokat hozó csillagállásokban. Vajon mit mond az asztrológia, mire számíthatunk ezek nyomán?

EZO

A csillagjegyed elárulja, milyen lesz jövőre a párkapcsolatod

A szerelmi horoszkóp azt ígéri, hogy a 2022-es év valamivel könnyebb lesz e téren, mint az idei. Ám vannak csillagjegyek, amelyeknek jövőre is küzdeni kell kicsit a szerelmeért. Vajon te is köztük vagy?

EZO

Csillagjegyed elárulja, melyik a legvonzóbb testrészed

Mindenkinek van olyan testrésze, amelyet érdemes hangsúlyoznia. Neked vajon melyik a legvonzóbb testrészed, amellyel egy pillanat alatt bárkit leveszel a lábáról? Máris mutatjuk, mit mond erről az asztrológia.

EZO

Megnyitja a lélekkaput a decemberi telihold, nem hiszed el, mi fog történni ezután

A Hold havi ciklusának csúcspontja a telihold, amely az emberekre is nagy hatással van. A decemberi telihold az őszinte beszélgetéseknek kedvez majd – megmutatjuk, hogyan.

EZO

Hátrafelé indul a Vénusz, és ez még a retrográd Merkúrnál is durvább lesz!

Másfél évente egyszer eljön a retrográd Vénusz időszaka. Hogy mit jelent mindez? Általában azt, hogy a kapcsolatok és a pénzügyek a fejük tetejére állnak. Megmutatjuk, neked mit hoz a következő ilyen időszak!

EZO

Ezek a csillagjegyek mindig megvédik a szeretteiket

Vannak emberek, akik mindig kiállnak a szeretteikért, így nem ajánlatos megbántanod azokat, akik közel állnak hozzájuk. Vajon melyek a védelmező csillagjegyek?

EZO

Ezek a csillagjegyek szenvedik meg leginkább a szakítást

A szakítás mindig mélypontot jelent az ember életében, de vannak, akiket a szokásosnál is jobban megvisel. Vajon melyek azok a csillagjegyek, akiket különösen tönkretesz, ha véget ér a kapcsolat?

EZO

Ezek a csillagjegyek a legelszántabbak, tűzön-vízen át elérik a céljaikat

Vannak olyan emberek, akiket senki sem tántoríthat el a céljaik elérésétől. Egyes csillagjegyek szülöttei körében pedig különösen gyakori tulajdonság az akadályt nem ismerő elszántság. Vajon melyek a hihetetlenül elszánt csillagjegyek?

EZO

Így hat a retrográd Merkúr a társas életedre

A Merkúr bolygó hátrálásának egyik legismertebb hatása a kommunikációs galiba. Épp ezért érdemes odafigyelni arra, hogyan hat ez az égi jelenség a másokkal való kapcsolatunkra. Vajon mit ígér ez az időszak a különböző jegyeknek?

EZO

Ez a négy csillagjegy szenvedi meg a legjobban a retrográd Merkúr hatását

A Merkúr hátrálása mindenkire hatással van: kommunikációs zűrzavar, közlekedési nehézségek és hasonló kellemetlenségek járnak a nyomában. De kire hat a legjobban az idei utolsó retrográd Merkúr időszaka?

YESSS

Ezek a csillagjegyek a legokosabbak, közöttük keresd a zseniket!

Vajon mitől számít okosnak valaki? Az iskolai teljesítménytől? Vagy a kreatív találmányoktól? Talán mindkettőtől – de az biztos, hogy vannak kiemelkedően okos csillagjegyek. Vajon köztük van a tiéd is?

EZO

3 csillagjegynek szomorú lesz a holnapi telihold: elmúlhat a szerelem

Amikor a szeptember 20-án és 21-én esedékes teliholdra a Halak jegy energiái hatnak majd, sok jegy tapasztalhatja, hogy a szerelem mulandó. Te vajon köztük vagy?

EZO

Melyik bolygó uralja a csillagjegyedet? Mindent elmondanak rólad!

Mehet doboz

EZO

Versengő csillagjegyek: ez a négy jegy, ha kell, ha nem, megpróbál beelőzni

A versengő csillagjegyek számára csak akkor érték a teljesítmény, ha azt mindenkit megelőzve érik el. Ez a négy jegy, ha kell, ha nem, mindenkivel versenybe száll, és nem válogat az eszközökben, hogy másokat maga mögé utasítson.

EZO

Kreatív csillagjegyek: ez a négy jegy mindig tele van jó ötletekkel

Akár a munkában kell forradalmian új megoldást találni, akár egy jópofa partit kell megszervezni, ezek a kreatív csillagjegyek mindig tele vannak remek, sőt, néha akár művészi ötletekkel. Te vajon közéjük tartozol?

YESSS

Kotnyeles csillagjegyek: ennek a háromnak mindig igaza van

A kotnyeles emberek mindent jobban tudnak, minden kérdésre megvan a válaszuk, és azt hiszik, hogy mindig igazuk van. Gondoltad volna, hogy bizonyos csillagjegyek szülöttei körében több van belőlük az átlagosnál?

EZO

Ezzel a süteménnyel lehet, érdemes, sőt kötelező kényeztetni a férfiakat csillagjegyük szerint

Nincs férfiember, aki nemet mondana az édességre; persze mindenkinek van kedvence. Mutatjuk, hogy a teremtés koronái milyen édességre harapnak szívesen a csillagjegyük szerint!

EZO

Óriási pénzesőt hoz a csillaghullás, ennek a 3 jegynek meghozzák a szerencsét a Perseidák

A látvány miatt sokan várják a Perseidák megérkezését; de a szerencséseknek többet hoznak a hullócsillagok egy romantikus éjszakánál...

EZO

Légy óvatos, ezeknek a csillagjegyeknek van egy rejtett sötét oldaluk!

Azért, mert valaki tud elbűvölő lenni, még nem biztos, hogy nem rejteget előled egy sötét oldalt, amit valószínűleg nem szeretnél megismerni. Lássuk, melyek a rejtetten gonosz csillagjegyek, akik megdöbbenthetnek, ha előbújik a rossz oldaluk!

EZO

3 csillagjegy számára megnyitja a lélekkaput a július, vajon te köztük vagy?

Mágikus hónap áll előttünk, a kozmikus energiák felszabadulnak, mindenki érezni fogja a változást. Ám három csillagjegy számára a lélekkapu is feltárul, és ez fenekestül felforgathatja az életüket...