INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.30. 12:30

Állítógépes Levi egyik legnagyobb álma válhatott valóra

Évekig tartó küzdelem zárult zajos sikersorozattal. Állítógépes Levi és édesanyja, Tímea sosem volt még ilyen boldog.

A Ripost elsők között számolt be az immár 12 éves Móricz Levente történetének mozzanatairól. A születésekor agyvérzést kapott fiút azóta egy ország ismeri állítógépes Levi néven, mely a közelmúltban kapott jó hírek alapján talán igazabb, mint eddig bármikor.

állítógépes Levi, Móricz Levente, Hegedűs Tímea,
Valóra válhat állítógépes Levi álma Fotó: Hegedűs Tímea / Hegedűs Tímea

Hegedűs Tímea, Levi édesanyja már a kezdetektől mindent megtesz gyermekéért és gyermeke fejlődéséért. Az évek során többek között egy speciális ültetőszéket is sikerült beszereznie, hogy fia a különféle fizikai nehézségeket áthidalhassa.

A Ripost cikkei hatására köztudottá vált, hogy a legnagyobb szüksége egy állítógépre van Levinek, mely abban segítheti őt, hogy kényelmesen tudjon állni, a fejét meg tudja támasztani és jobban oda tudjon figyelni a körülötte lévő világra. Így sokkal hatékonyabban és gyorsabban fejlődhet.

Éjjel jött az üzenet, hogy megkaphatjuk az állítógépet

- mesélte el ujjongva Tímea elsőként a Ripostnak. Ezáltal valamivel több mint egy évnyi munkájuk hozta meg gyümölcsét. Ráadásul nem ez az egyetlen jó hír, amit szeptemberben kaptak.

Már évek óta gondolkodtam egy alapítvány létrehozásán, amit végül a többnyire 10-20 éves barátságoknak köszönhetően végül sikerült megvalósítanom. Már a határozatot is megkaptuk, létrejött az alapítvány

- osztotta meg az örömhírt az édesanya az Életmozaik Alapítvány születéséről, mely elsődlegesen Levi kezeléseire, terápiáira, gyógyszereire, valamint eszközeire teremti majd elő a pénzt. Nem ez lesz ugyanakkor az egyetlen feladata.

Szeretnénk egyfajta támogatást nyújtani a hasonló gyermekeknek, akik agyi bénulással, agyvérzéssel, mentális vagy fizikai hátránnyal küzdenek. Szeretnénk visszaadni abból a rengeteg támogatásból és szeretetből, amivel az emberek felénk fordultak

- Tímea és Levi pedig az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva minden bizonnyal hasznos tanácsokkal tudja majd ellátni a hasonló helyzetben lévőket.

Állítógépes Levi számára itt még nincs vége a jó híreknek

Tímea itt még nem ért a jó hírek végére: mint megtudtuk, pályáztak egy weblapkészítő cég lehetőségére, melyet megnyertek. Így Levi és az alapítvány számára teljesen ingyenesen hoznak majd létre egy honlapot, ahol minden fontos információ elérhető lesz Levi és Tímea sikereiről, terveiről, céljairól.

Az ősz tehát olyan sikerekkel indult az állítógépes Levi és édesanyja, Tímea számára, melyről álmodni sem mertek. Mindezek közül persze az állítógépnek örülnek legjobban, ami valóban az egyetlen olyan típusú eszköz, mely tartósan fenntartja Levi állapotát.

Még mindig hihetetlen számomra, hogy mindezt sikerült elérnünk, ráadásul néhány nap lefogása alatt értesültünk ezekről. Bízom benne, hogy az év hátralévő része is hasonlóan csodálatos dolgokat tartogat számunkra

- zárta beszámolóját az édesanya.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek