Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.23.

„Ez óriási segítség lenne” – Ilyen roppant egyszerűen támogathatod az agyvérzést kapott kis Levit

A kupakgyűjtés már kicsit idejétmúlt, de a Repont automatákban hatalmas lehetőség rejlik a segítségnyújtásra.

A Ripost korábban beszámolt Móricz Levente  nehézségeiről, akit édesanyja, Hegedűs Tímea minden tőle telhető módon támogat. Ezt most mi is megtehetjük, ráadásul egy viszonylag egyszerű módszerrel.

A születésekor agyvérzést kapott Móricz Levente számára egy állítógép jelenti a jövőt. Anyja, Hegedűs Tímea mindent megtesz kisfiáért.
Tímea most a Repont visszaváltó automaták segítségével szeretne pénzt gyűjteni kisfia, Levi kezeléseire és iskolájára. / Fotó: Olvasói fotó

Móricz Levente 2012-ben született Hódmezővásárhelyen. A születés következtében sajnálatos módon olyan súlyos agyvérzést kapott, hogy azóta sem tudott felépülni belőle. A kis Levit egyedül neveli édesanyja, aki igyekszik összegyűjteni a pénzt Levi állítógépére, arra a speciális eszközre, mely megfelelően tarthatná Levit ahhoz, hogy ő minél jobban tudjon fejlődni. Levi állapota ugyanis hiába javul időnként, ha mindez nem tartós.

Levi ráadásul egész napos ellátásra szorul, éppen ezért édesanyja nem tud állandó munkát vállalni, mert nem tudhatja előre, hogy alakul Levi állapota. A következő meghatározó lépés, mondhatni mérföldkő az lesz majd Levi és családja életeben, amikor végre sikerül beszerezniük a speciális állítógépet, addig azonban még hosszú út áll előttük.

Tímea elárulta a Ripostnak, addig hogyan lehetünk a legjobban a segítségükre, ráadásul pillanatok alatt.

A korábbi kupakgyűjtés már nem akkora sikerű, mint az elején volt, de az utóbbi hetekben egyre többen állnak át a Repont visszaváltó automaták használatára.

- hívta fel a figyelmet Tímea, aki örül neki, hogy alapítványok és magánszemélyek is igényelhetnek QR kódot, melyet arra is lehet használni, hogy oda utalják a visszaváltásért járó pénzt.

Amíg anyagilag nem jövünk rendbe, addig ez óriási segítség lenne a számunkra.

- mondta Tímea, aki Levi speciális iskolájára és fejlesztő foglalkozásaira, kezeléseire szeretné fordítani a visszaváltásokból befolyt összeget.

Ha havonta nagyjából kétezer üveget, műanyag palackot vagy fém dobozt leadnának a nevünkre, azzal a százezer forinttal már sokkal előbbre lennénk.

- hangsúlyozta Levi édesanyja, aki minden egyes segítségnek nagyon örül. A Móricz Levente támogatására létrehozott QR kódot IDE KATTINTVA érheted el, mellyel Te is támogathatod a születésekor agyvérzést kapott kisfiút.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek