Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.11.

Elképesztő fordulat áll be az állítógépre váró Levi életében - édesanyja el sem hiszi, hogy megtörténhet

„Én már ujjongva kitáncoltam magam” – osztotta meg lapunkkal örömét a hihetetlenül boldog Tímea, Levi édesanyja.

Lapunk az elsők között számolt be arról, hogy milyen megpróbáltatásokkal kell megküzdenie a születésekor agyvérzést kapott Móricz Leventének nap mint nap. A közel egyéves procedúra most végre a végéhez közeledik, ami hihetetlenül nagy szó Hegedűs Tímeáék életében.

A születésekor agyvérzést kapott Móricz Levente számára egy állítógép jelenti a jövőt. Anyja, Hegedűs Tímea mindent megtesz kisfiáért.
Tímea mindent megtesz azért, hogy gyermeke, Levi minél teljesebb életet élhessen Fotó: Olvasói fotó

Nagyon jó hírem van! Én már ujjongva kitáncoltam magam. Már csak egy hiánypótlás van hátra és nagyon jók az esélyeink arra, hogy hamarosan megkapjuk az állítógépet

- osztotta meg lapunkkal a jó hírt Tímea, aki szerint Levi hiába fekvőbeteg, semmi nem indokolja, hogy ne illessék meg őt az alapvető jogok és lehetőségek. A  kisfiút legutóbb Erdélybe vitte édesanyja egyik közeli barátjukkal, hogy élményekben gazdag napokat töltsenek együtt.

Mint arról korábban beszámoltunk, Levinek ez az eszköz jelentené az egyik legnagyobb segítséget, mivel a gyenge vázizomzata miatt önerőből nem tudja magát tartani. Az állítógéppel pedig sokkal könnyebben tudna figyelni az őt körülvevő világ dolgaira.

A fekvőbeteg állapot nem azt jelenti, hogy egy adott helyhez vagy tárgyhoz van kötve a beteg, Levi esetében legalábbis biztosan nem, mert az hosszú távon vetné vissza a mentális és az érzelmi jólétét

- hangsúlyozta Tímea, aki nagyon boldog, hogy hamarosan az egyik legfontosabb eszközhöz juthatnak hozzá. Ezen kívül egy speciális fürdetőszék az, ami megkönnyíthetné a család számára a mindennapokat, ezért azzal kapcsolatban is igyekeznek megtenni, amit tudnak.

Az eddig beérkezett támogatásokból igényelhettünk egy fürdetőszéket. A minket támogatók így azt is láthatják, hogy mennyire hasznosan költjük el azt a pénzt

- folytatta Levi édesanyja, aki az egyik utazásuk alkalmával döbbent rá arra, hogy mennyire praktikus lenne számukra egy ilyen eszköz. Így már szinte minden olyat tárgyat maguk mellett tudhatnának, amivel sokkal könnyebbé válnának a mindennapjaik.

A legjobb úton haladunk afelé, hogy Levi minél teljesebb életet élhessen

- jegyezte meg örömtől könnyes szemmel Tímea.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek