HŰHA

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.10.01. 11:54
Módosítva: 2024.10.01. 13:22

Krausz Gábornak meggyűlt a baja a rendőrökkel: rémülten, magasba emelt kézzel hajtogatott egyetlen mondatot

Döbbenetes képsorokkal zárult az Ázsia Expressz hétfői adása. Egy rendőrautó parkolt le Krausz Gábor mellett, majd két dühös rendőr ugrott ki belőle. Az egyikük pedig kibiztosította a fegyverét és a felemelt kezű sztárséfre fogta.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi történt Tajvanon, de az Ázsia Expressz keddi adásának rövid előzetese nem sok jót ígér. Még nem tudjuk, hogy Krausz Gábor mit követett el a párcserés játéknap során, de abban biztosak lehetünk, hogy valamivel kivívta a helyi rendőrök haragját. A felvételen tisztán látszik, hogy a kibiztosított fegyverrel hadonászó rendőr nagyon ideges és megadásra szólítja fel a rémülten reagáló Krausz Gábort. A séf a kezét a magasba emeli és folyamatosan egyetlen mondatot hajtogat: „Nincs nálam fegyver…”

Ázsia Expressz
Szirénázva érkezett a rendőr az Ázsia Expressz forgatására. Fotó: TV2

Krausz Gábor: Nincs nálam fegyver!

Hogy pontosan mi történt, azt egyelőre senki sem árulta el, de az előzmények alapján a legtöbben arra gondolnak, hogy Szuperák Barbara és közte történhetett valami, ami miatt rendőri beavatkozásra volt szükség. Ugyanis az eset abban a 24 órában történt, amikor az Ázsia Expressz korábbi évadaiból már jól ismert párcsere zajlott, ahol is Krausz Gábor a mulatós sztár kedvesét kapta „élősködőjeként”. Könnyen lehet, hogy Szuperák Barbara olyan jól teljesítette a feladatát, hogy azzal valamilyen őrült, meggondolatlan cselekedetre sarkallta Krausz Gábort.

Ázsia Expressz
Krausz Gábor bepánikolt, amikor a rendőr fegyvert rántott. Fotó: TV2

Párcsere az Ázsia Expresszben

A hétfői adás végén egyébként egészen békésen vette tudomásul, hogy ha csak 24 órára is, de el kell engednie legfőbb támasza, Mikes Anna kezét.

Ilyen sokáig még nem is hallottam a Barbit csöndben lenni. Szerintem örül!

- mondta a csere kapcsán Gábor, akkor még nevetve. A „lelkesedésében” egyébként osztozott Szuperák Barbi is, aki annak a reményének adott hangot, hogy sokat beszélgethet majd a sztárséffel az együtt töltött nap alatt. Ennek az idillnek vethetett véget a rendőr, akit szinte biztosan a helyiek hívtak ki Krausz Gáborra. De hogy miért, az csak az Ázsia Expressz adásából derül.

Krausz Gábor rossz döntést hozott

A teljes történet ismerete nélkül egyetlen dolog biztosnak látszik. Krausz Gábor nem a legjobb módját választotta a „megadásnak”, hiszen angolul próbálta a dühös rendőr tudtára adni, hogy nincs nála fegyver. Tette ezt Tajvanon, ahol az emberek kilencven százaléka nem beszél angolul. Így feltételezhető, hogy a rend éber őre csak a "gun", vagyis a fegyver szót értette, ezért célzott végül a láthatóan pánikba esett sztárséfre. Ez a szó, ugyanis pontosan úgy hathatott, mintha valaki egy repülőtéren bombát emleget.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek