Létrehozva: 2024.10.01. 07:00

„Megállítanak a bevásárlóközpontban, iszonyú édesek az emberek" – Till Attila és Stohl András az Ázsia Expressz kedvencei

Pénteken a közönség egyik kedvenc párosa hagyta el a Fülöp-szigeteket a TV2 kalandreality-jében. Till Attila és Stohl András nem hazudtolták meg magukat, mosolyogva köszönték meg az embereknek és az Ázsia Expressz játékosainak a szeretetet.

Till Attila és Stohl András az egyik legnagyobb kedvencei voltak az Ázsia Expressz 2024-es évadának. A párosnak ez volt az első, és egyben az utolsó hajszája is, de egy cseppet sem szomorkodnak, nem is illik hozzájuk. Attila és András párosa főként lazaságukkal, humorukkal, és jó szívükkel lopták be magukat a nézők szívébe, ami számukra is egy nem mindennapi kaland volt.

Till Attila, Stohl András, Ázsia Expressz
Till Attila és Stohl az idei Ázsia Expressz kedvencei lettek (Fotó: TV2)

Új szerepbe kerültek az Ázsia Expressz alatt

A két műsorvezető a napokban a Sztárban Sztár öltözőjéből jelentkeztek be, ahol összegezték az érzéseiket a távozásról és a szeretetről, amit kaptak. Stohl András elmondta, hogy más helyzetben látták őket az emberek, és nemcsak az öltönyös műsorvezetőként voltak jelen a képernyőn, hanem a mindennapi emberként küzdöttek az olykor elég mostoha körülményekkel.

„Én nem gondoltam, hogy teljes őrület lesz. Megállítanak a bevásárlóközpontban, iszonyú édesek az emberek és nagyon szépen köszönöm” – mondta Stohl Buci.

Védelmükbe vette Till Attila és Stohl András a többieket

Persze a történtek után sem változott semmi a pár között, mert a videóban is folyamatosan viccelődnek. De elárulták, hogy sokkal keményebb, mint azt a nézők gondolnák.

Szeretnénk megköszönni a versenytársaknak is, mert hogyha nem elég parasztok, ha egy kicsit is szebben beszélnek a társaikkal, akkor bajban vagyunk. Mert akkor nincs összehasonlítási alap. Akkor nem lenne az, hogy bezzeg ők milyen jó fejek

 – viccelődött Tilla. 

„Dehogy is! Ölelünk, szeretünk tudjátok” – folytatta széles mosollyal, és könnyes szemmel a műsorvezető, akitől Stohl vette át a szót. András kiemelte, hogy ne haragudjanak az emberek játékostársaikra, mert a szélsőséges környezet és a fáradtság a legrosszabbat hozhatja ki az emberekből.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek