LELKIZŐ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.29. 15:15

"Itt a vége!" Búcsúzik Till Attila

Sokan megkönnyezték a távozást.

Közösségi oldalán intett búcsút Till Attila. A népszerű műsorvezető és játékostársa, Stohl András a héten kiestek a TV2 Ázsia Expressz című műsorából, ám Tilla nem kesergett, és egy nagyon pozitív, hálás hangvételű posztban köszönte meg azt a hatalmas szeretetáradatot, amit a nézőktől kaptak.

Közösségi oldalán búcsúzott Till Attila

Ritkán szoktunk ilyen műsorokban versenyzők lenni, de ez most a kiesésünket leszámítva nagyon jól alakult! Mikor elvállaltuk, mi is aggódtunk azon, hogy mennyire leszünk kiszolgáltatottak ebben a helyzetben, de végül - köszönhetően a ti szereteteknek is - nagyon jó érzésekkel fejeztük be! Óriási élmény volt ez a műsor! A sok nehézség, szenvedés szerintem nekünk megszépült, mindent köszi a készítőknek is!

- fogalmazta meg gondolatait és érzései Instagram-posztjában a műsorvezető.

Andrist mindig is a legjobb színésznek tartottam, téged a legjobb műsorvezetőnek. Mostantól kettőtöket a legjobb párosnak. Tiszteletre méltó, igaz embereknek. A végét megkönnyeztem én is. Nagyon fogtok hiányozni

- üzente a kommentszekcióban az egyik követő.

Nem is nézem tovább… Miattatok ültem le minden hétköznap este a tv elé, magasan ti voltatok a műsor legszerethetőbb párosa!

- jelentette ki határozottan egy másik rajongó, amivel többen is egyetértettek.

Imádtalak benneteket! Emberségből, humorból mostantól kevesebb lesz..

- fűzték hozzá egy újabb hozzászólásban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek