Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.20. 18:15

Ilyennek még biztos nem láttad Tillát, meglepő véleményt mond róla Stohl András

Tilla viselkedését nem értette műsorvezető társa és ennek hangot is adott.

Érdekes közjátékkal indult az Ázsia Expressz legutóbbi adása: a játékosoknak fogócskázni-bújócskáznia kellett, miután a hajsza egy komoly, hátráltatós játékkal indult. Szuperák Barbi és Jolly párosa ugyanis az előző napi jokerjáték győztesétől, Laky Zsuzsiéktől egy „bombát” kapott, amely ha „felrobban,” akkor az adott párost 25 perces kényszerpihenőre küldit, ami komoly hátrány a versenyben. A mulatós énekes és szerelme azonban továbbadhatta a bombát, ha elkap egy előle menekülő másik versenyzőt. Nos, Till Attila ettől a helyzettől egyből egy akciófilmben érezte magát.

Till Attila Tilla és Stohl András
Ázsia Expressz
Stohl András nem igazán értette Tilla viselkedését. Fotó: TV2

Bandi, húzzunk el jobbra, hogy ne lássanak meg. Beljebb kell mennünk. Z alakban kell lejjebb mennünk!

– utasította játékostársát Tilla, amint észrevett egy másik párost. Nem tudhatták ugyanis, hogy átkerült-e már valakihez a bomba Jollyéktól. Tilla annyira beleélte magát a menekülő szerepbe, hogy szinte fejvesztve rohant be minden kis utcába. Stohl András el is mondta róla a véleményét. 

Érdekes volt, mert Tilla általában filmekben érzi magát, mióta itt vagyunk a játékokban. Itt most pedig nagyon beleélte magát egy kémes filmbe, vagy akciófilmbe. Ő mindenáron el akart bújni mindenhova, még akkor is, amikor a közelünkben nem volt senki

– nevetett Stohl András, mire műsorvezető társa egy szóban összefoglalta: igazából ők S.W.A.T-oltak, egy különleges egységet alkottak, miközben minden apró utcába és kereszteződésbe alaposan benéztek, mielőtt beléptek volna oda úgy, hogy közben hátrafelé is figyeltek.  

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek