Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
FÜLES

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.

"Cigányul adjuk le a drótot egymásnak" - így készült L.L. Junior és Dárdai Blanka az Ázsia Expresszbe

A rapper és egykori szerelme konkrét tervekkel vágtak neki a Fülöp-szigeteki kalandnak.

Új páros csatlakozik a héten az Ázsia Expressz csapatához azok után, hogy a Zámbó testvérek és Cserpes Lauráék távoztak az idei évadból. A frissülést pedig nem akárkik hozzák majd: L.L. Junior és Dárdai Blanka, akik, habár a forgatáskor még egy párt alkottak, mostanra már szakítottak. Mint mondták, hirtelen és gyors döntés volt, hogy elfogadják a felkérést, de örültek is neki, mivel itt végre megtudják mutatni a nagyvilágnak és a kétkedőknek, kik is ők valójában.

L.L. Junior Blanka
Junior és Blanka is a Fülöp-szigetekre utazott

Nagyon szeretnénk magunkat kipróbálni ismeretlen vizeken

 - jegyezte meg a 25 éves énekesnő, aki elárulta, a siker érdekében minden ismerősüket felhívták már azok közül, akik korábban szerepeltek a műsorban, hogy adjanak számukra tippeket. 

Elmondták, előttük is titok volt versenyzőtársak kiléte, így amikor az Ázsia Expressz sajtótájékoztatója nekik is okozott meglepetést, majd mindegyiknek adtak "cigányul" egy-egy nevet:

Azonnal felmértük az erőviszonyokat, elneveztük őket cigányul, cigányul mindenki kapott egy nevet, hogyha olyan helyzet van, hogy nem tudunk egymással kommunikálni, akkor cigányul adjuk le a drótot egymásnak. De nagyon izgalmas párosok 

- közölte Junior hozzátéve, hogy a Stohl András - Till Attila csapat lepte meg őket igazán.

Elárulták, azért is örültek a felkérésnek, hogy végre meglássák mások is, milyenek is ők valójában:

Ez egy olyan műsor, ahol nem nagyon tudjuk megjátszani magunkat. Ahol látják azt, hogy Laci, hogy működik, én, hogy működöm. Külön is és egyben is akár 

- emelte ki Blanka hozzátéve, ennél jobb műsor nincs arra, hogy az ember megmutassa milyen is a párkapcsolata. Egy azonban biztos: mindketten elmondták, nem érdekli őket, miket írnak majd róluk a műsor láttán.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek