Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.09.16.
Módosítva: 2024.09.16.

Zámbó Adrián: "Kimondom, ahogy van, ez k*rva nehéz volt!"

Hihetetlen és egyben megrázó élményben volt része szombat este Zámbó Jimmy legkisebb fiának, aki a TV2 stúdiójában fel-alá járkálva szorított testvére sikeréért. Adrián tudta, hogy Zámbó Krisztián 19-re húzott lapot, amikor a Király egyik első slágerével állt a színpadra.

Zámbó Adrián szinte alig ismerte legendás édesapját, hiszen kisfiú volt még, amikor 2001. január 2-án hajnalban örökre elnémította az a végzetes lövés. Az Ázsia Expressz sztárja talán már nem is tudja magában felidézni édesapja senkiével össze nem téveszthető hangját, de fivére most segített neki és egy országnak emlékezni, amikor Jimmy bőrébe bújva elénekelte a Csak egy vallomás című dalt, ami édesapja első lemezének egyik nagy sikere volt. A Ripost az élő show után beszélgetett Zámbó Adriánnal, akit könnyekig hatott Krisztián sikere.

Zámbó Adrián
Zámbó Adrián egész este a kezét tördelve izgult testvére sikeréért (Fotó: Bors)

Zámbó Adrián: Az igazi Krisztiánt láttam...”

Bár a családban nekem van a legkevesebb emlékem édesapámról, talán az enyémek a leginkább intenzívek.”

Hiszen tényleg én kaptam belőle a legkevesebbet és nekem kell mindössze ennyiből gazdálkodva őriznem őt magamban.

„Ezekből építettem fel az életemet és az identitásomat. Ezek az emlékek ma este is dolgoztak bennem, miközben a kezemet tördelve vártam, hogy Krisztián másodszor is a Sztárban Sztár All Stars színpadára lépjen apu egyik első, nagy slágerével. Amíg néztem és hallgattam őt, félretettem magamban, hogy a fél, ha nem az egész ország a testvéremet figyeli és bevallom, én nem is aput láttam, hanem az igazi Krisztiánt, aki tiszteleg azelőtt az ember előtt, aki a mindent jelentette a családunknak” – kezdte az adás után Adrián, aki egy megkönnyebbült sóhaj kíséretében kimondta, élete egyik legfeszültebb estéjén van túl.

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián hatalmas sikert aratott saját édesapja bőrébe bújva (Fotó: TV2)

„Soha nem volt könnyű cipelni az édesapámtól kapott hírnevet”

Krisztián nagyon jól hozta aput. Ha lehet ilyet mondanom, minden elvárásomat felülmúlta és nagyon boldog vagyok, hogy a TV2 nézői is ugyanazt érezték és látták, amit én, ott a stúdióban. Nem mondom, hogy nem voltak nehéz perceim, hiszen végig izgultam az egész estét. Kimondom, ahogy van, ez ku.va nehéz volt.” 

El is érzékenyültem, de igyekeztem Krisztián felé ezt nem mutatni, hiszen tudtam, azzal tudok stabil támasza lenni, ha látja, én erős maradtam.

„Nagyon szeretem, amikor apu dalait hallhatom tőle, hiszen ki más tehetné ezt meg, mint a fia, aki a nehézségek ellenére is felépített egy önálló karriert? Büszke vagyok az útra, amit a testvérem bejárt...” tette hozzá a legifjabb Zámbó fivér, aki azt sem titkolja, hogy bár édes, de mégiscsak teher, hogy Zámbó Jimmy gyermekeként egy ország ismeri őt is. „Soha nem volt könnyű cipelni ezt a sorstól és édesapámtól kapott hírnevet és soha nem is lesz az. Ezzel együtt lehet élni és csakúgy mint a testvéreim, én is megbirkózom a feladattal. Büszke vagyok a nevemre és az utolsó leheletemig az leszek...” – fogalmazott Zámbó Adrián, aki termeszesen nagyon büszke Krisztiánra, aki éppen édesapjuk dalával vívta ki biztos helyét a Sztárban Sztár All Stars legjobb 12 énekese között. 


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek