Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.08.

Több évtizedes titkot árult el édesapjáról Zámbó Krisztián a Sztárban Sztárban

Jimmy legidősebb fia hangos sikert aratott Korda Györgyként a TV2 nagy sikerű műsorának első adásában. Zámbó Krisztián produkciója után a Ripostnak mesélt édesapja és Gyuri bácsi kapcsolatáról, és arról is, hogyan állnak most Zsuzskával.

Nevetésből és könnyekből sem volt hiány a Sztárban Sztár jubileumi, All Stars évadának első adásában, ahol a 12 versenyző párbajban mérte össze tudását. Zámbó Krisztián Opitz Barbival küzdött meg sikeresen, a zsűrit és a nézőket is meggyőzte Gyuri bácsi bőrébe bújva.

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián előadásával tisztelegni akart Korda György előtt (Fotó: Bors)

Zámbó Krisztián így tiszteleg Korda György előtt

Hiába nem akart paródiát csinálni Jimmy legidősebb fia, inkább viccesre sikerült a produkciója, mint hű utánzásra. De ez nem zavarta Zámbó Krisztiánt, hiszen ahogy fogalmazott, ő szórakoztatni akarja az embereket. 

Korda Györgyöt nagyon jól szerettem volna előadni, mert sok minden miatt nagyon tisztelem” – mesélte a Ripostnak a Sztárban Sztár All Stars versenyzője. „Tisztelem a munkásságát, mint embert és el kell mesélnem, amit nemrég tudtam meg, hogy édesapám karrierjét ő indította be. Az ő idejében ahhoz, hogy valaki énekesként dolgozzon, kellett úgynevezett ORI engedély.” 

Hárman voltak a zsűriben, Gyuri bácsi volt az egyik. Apu énekelt, de a két másik tag nem akarta tovább engedni, hogy ezzel a hajjal, ezzel a fazonnal biztosan nem adnak neki engedélyt. De Gyuri bácsi szembe szállt velük és mondta, hogy ha nem adnak Apunak engedélyt, akkor ő kiszáll ebből, abbahagyja. Mert hitt benne, hogy nagy ember lesz, és ugye neki lett igaza. Sokan mondják, hogy édesapámnak köszönhetik a sikerüket, édesapám pedig saját magának is, de Gyuri bácsi adta meg a kezdő lökést

– érzékenyült el az énekes.

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztiánt mindenben támogatja szerelme (Fotó: Facebook/Zámbó Krisztián)

Krisztián ezért szerette volna nagyon jól megcsinálni a produkcióját, mert ezzel is tisztelegni akart Korda György előtt. Szerelme, Takács Zsuzska az egész felkészülés alatt segítette, és a stúdióban ő visított a leghangosabban, amikor a versenyző befejezte az előadását.

Imádom, a párom büszke rám és non-stop azt mondja mostanában, hogy egyre jobban szeretlek, eggyel jobban szeretlek megint! Persze ezen is vitatkoztunk, ki szeret jobban kit, egyszerűen a mi kapcsolatunk sava-borsa ez, mindig is ez volt. Ez hozta ki belőlünk azt, hogy ma már képtelen vagyok nélküle élni, remélem ő is így van! Ez a mi játékunk, hogy én szeretlek jobban, de nem én eggyel jobban szeretlek, és ennek sosincs vége, remélem ez még 30-40 évig így fog tartani!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek