Létrehozva: 2024.08.27.

Takács Zsuzska a gyerekvállalásról: „Most kezdem érezni, hogy vágyom erre a szerepre és készen állok rá”

Zámbó Krisztián kedvese rengetegszer kap azzal kapcsolatos kérdéseket követőitől, hogy mikor érkezik a baba. Takács Zsuzska mostanában úgy érzi, mindennél közelebb került az anyasághoz.

Takács Zsuzska a Ripostnak adott interjújában elárulta, hogy nagyon sokszor kérdezik tőle, mikor jön a baba, ezért most tiszta vizet öntött a pohárba. Mint mondta, tudja jól, hogy benne kicsit későn érett meg az anyaság gondolata.

Takács Zsuzska
Takács Zsuzska és Zámbó Krisztián imádják a gyerekeket (Fotó: Takács Zsuzska)

Takács Zsuzska: Vágyom erre a szerepre 

„Az az igazság, hogy szerintem ez egy nagyon intim kérdés, nem is szeretnék ebbe mélyebben belemenni. Ha úgy alakulna, hogy összejönne a baba, azt úgyis megosztanánk.”

Zsuzska úgy nyilatkozott, tényleg terveznek majd babát, de ennek megvan a maga útja, amit szeretnének együtt bejárni.

„Hiába mondanám azt, hogy hamarosan belevágnánk, ha például úgy sodorna az élet, hogy én épp Angliában lennék, a párom meg Németországban. Erre mondják azt, hogy ember tervez, Isten végez.”

Zsuzska szerint annak ellenére, hogy régóta együtt vannak Krisztiánnal, nagyon fiatalok voltak, amikor összejöttek. 

Úgy gondolom, hogy van még időnk bőven, mostanában kezdtem csak azt érezni, hogy vágyom erre a szerepre és készen állnék erre. Ugyanakkor most még építjük az életünket, élvezzük egymás társaságát, most vagyunk igazán felnőttek és ennek kihasználjuk minden pillanatát. Egyelőre nem tartunk a családalapításnál, de tény, hogy most érezzük magunkat a leginkább közel ehhez a témához. Imádjuk a gyerekeket és nyilván szeretnénk majd, lehet, hogy akár kettőt is. Hogy hogy alakul, az majd a jövő zenéje.

Zsuzska elmesélte, hogy mivel ő maga korán veszítette el az édesanyját, mindig úgy érezte, hogy több dajkálásra van szüksége az átlagosnál. 

Sokszor látok anya-lánya párosokat együtt sétálni, ez nekem mindig hiányzott, szerettem volna, ha engem is tovább szeretgetnek, dajkálnak még, ezért bennem később ért meg az anyaság gondolata.

Takács Zsuzska
Takács Zsuzska és Zámbó Krisztián sok éve élnek harmonikus kapcsolatban (Fotó: Takács Zsuzsanna)

Továbbra sem unatkoznak

Takács Zsuzska egyébként jókedvű, boldog és még kihasználják a nyár utolsó pillanatait Krisztiánnal. 

„Sűrű szezon elé nézünk, vannak tervben új projektek, amikről még nem beszélhetek. Járunk fellépésekre, szüreti fesztiválok is lesznek, nemrég Villányban jártunk és most Balatonra is megyünk. Zajlik az élet, a nehezebb időszak után szerencsére már a kutyusunk is jól van, nagyon játékos, szépen nő vissza a szőre, így teljes lendülettel várjuk az őszt.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek