Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.09.14.

Így látja magát az Ázsia Expressz sztárja: Kritikán aluli...

Évadok óta tudjuk, hogy a TV2 sikerműsora egy ízig-vérig kapcsolatgyilkos formátum. Hónapokkal a forgatás után pedig komoly ébresztő lehet azoknak, akik még csak nem is tudják, hogyan is viselkedtek egymással a kamera előtt. Angi és Bende már tudják…

Az Ázsia Expressz korábbi évadaiban már láthattuk, hogy a formátum hogyan fordítja ki önmagából még a legbéketűrőbb embert is és hogyan változtatja a hősszerelmes férfit őrjöngő vadállattá és a legcukibb kiscsajt fúriává. Hogy milyen ezzel szembenézni, látni önmagunkat a képernyő nyújtotta tükrön keresztül, abból most Zsigmond Angi és Mészáros Bende is komoly leckét kapott. A TV2 kalandreality-jének legfiatalabb játékospárja az Ázsia Expressz háttérműsorának legfrissebb epizódjában beszélt a felismerésről.

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz legfiatalabb párosa nem akart hinni a szemének, amikor meglátták a műsort (Fotó: TV2)

Az, hogy ennyit ba..ogattam a Bendét, az kritikán aluli

A fiatal influenszer láthatóan belepirult, amikor Ördög Nóra levetítette az Ázsia Expressz heti kibeszélőműsorában azt a kis válogatást, amiben komoly hangsúlyt kaptak a szerelmével folytatott vitái. „Magamnak is tanácsolnék egy-két dolgot, amin változtatni kell. De igazából nem baj, hogy ez az egész így kijött, és már látom. Az, hogy ennyit ba..ogattam a Bendét, az kritikán aluli. Ahogy ezt itt látom…”

Elfelejtettem néha, hogy kamera is van mögöttem, de egyébként én csak jól akartam teljesíteni

- magyarázta bizonyítványát a stúdióban Zsigmond Angi, akitől szerelme vette át a szót és bizony ő is kénytelen volt belátni, hogy időnként messze túllőtt a célon.

Ázsia Expressz
Angi és Bende többször is egymásnak feszültek az Ázsia Expressz forgatásán (Fotó: TV2)

Ez így engem is sokkolt...”

Azt kell mondjam, hogy az Ázsia Expressz kihozta belőlünk a vadállatot. Mi otthon nem szoktunk így beszélni. Belőlem a forgatáson jöttek ki a legcsúnyább mondatok. Nekem ez a stílus nem szokásom, és az anyukám, vagy apukám sem beszél velem olyan csúnyán, mint ahogy a forgatáson én néha beszéltem Angival. Nyilván ez így engem is sokkolt. Neki volt egy elképzelése, nekem is volt, és ezt néha nehezen tudtuk összefésülni. De a lényeg, hogy közelebb hozott minket ez az egész. Komoly próbatétel volt ez nekünk…” - fogalmazott Mészáros Bende.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek