SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.09.13.

Lesújtó véleményt közölt az Ázsia Expressz játékosa

Vajon mi lehet az oka, hogy az idei Ázsia Expresszben szinte minden sarkos vita egyik részvevője javarészt ez a páros? A fiatalok lesújtó véleményt fogalmaztak meg a Béres Anett-Sáfrány Emese párossal kapcsolatban.

Feszültséggel indul a az Ázsia Expressz második hajszájának napja. A biztos hajszázó – Béres Anett és Sáfrány Emese – ismét kemény kritikákat kapott, miután beleszállt Angiba és Bendébe. A fiatalok nem kapituláltak és határozottan reflektáltak a lányokra, akiknek már sikerült összerúgniuk a port Mikes Annával és Krausz Gáborral is. Igaz, a mostani feszkót a fiatal influenszer megjegyzése generálta, amivel még az általában mozdulatlan arcú Sáfrány Emesét is mimikára késztette.

Ázsia Expressz
Sáfrány Emese arckifejezése megér egy misét... (Fotó: TV2)

„Vagy én, vagy ők...”

Úgy vagyok vele, hogy egy páros van, akikkel nem szeretnék tovább versenyezni, de ők már ott vannak a biztos hajszázók között. Szóval vagy az lesz, hogy én megyek haza, vagy azt szeretném, ha ők nem jönnének vissza” – vitt be egy verbális gyomrost a Béres Anett-Sáfrány Emese párosnak a fiatal influenszer, aki ezzel alaposan meglepte a többieket. Ezután nem is váratott sokáig a két lány válasza, aki nem titkolta, nincs jó véleménnyel a fiatal ellenfelekről, bár Anett furcsa okot nevezett meg ellenszenve indoklásaként. 

Nem önazonosak és túljátsszák a szerepüket, állandóan szerepelni akarnak, akkor is, ha nem róluk van szó...

– mondta a hajsza előtti pillanatokban Béres Anett, akinek szavaira Angi azonnal ugrott is, és máris elindult egy parázs-, ugyanakkor parttalan vita.

Ázsia Expressz
Angi és Bende nem hátrált ki a vitából az Ázsia Expressz-ben (Fotó: TV2)

Vita az Ázsia Expresszben

Ezt a szereplés dolgot abszolút nem értem! Hiszen ti a Bendét és engem folyamatosan úgy csitítgattok, mintha az anyukáink lennétek. Mintha legalábbis ez nem egy műsor lenne, amiben akkor szólalok meg, amikor csak szeretnék” – fakadt ki a fiatal influenszer, akitől párja, Bende vette át a szót. „Te miért vagy folyamatosan egy konferanszié asszony, aki becsitítgatja az embereket?”fordult a flegmán szájhúzogató pároshoz Mészáros Árpád Zsolt fia. Béres Anett erre közölte, hogy szerinte Angi és Bende folyton beleszólnak mások beszélgetéseibe. Angi végül úgy döntött, lezárja a vitát egy örökbecsű bölcsességgel, amit talán a nála jóval idősebb versenytársaknak már jóval előbb alkalmazniuk kellett volna, ha szeretnének szimpatikusnak tűnni a műsor rajongóinak körében. „Okos enged, szamár szenved...” – szúrta oda a szőkeség. Bende később az Ázsia Expressz kamerája előtt összegezte véleményét Béres Anettről és Sáfrány Emeséről. „Nagyapámat idézném, Isten nyugosztalja… 

Fiam, mindig olyan emberek véleményére adj, amilyen ember te is szeretnél lenni! Nos, én még csak hasonló sem szeretnék lenni, mint ők...

– summázta a történteket Bende. Hogy végül a két páros revansot vehet-e egymástól a pénteki hajszán, az kiderül a TV2 képernyőjén közvetlenül, a Tények Plusz után.

Addig is, itt az egy nappal korábbi balhé!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek