SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.09.13.
Módosítva: 2024.09.13.

Balhé az Ázsia Expresszben: Krausz Gábor kitálal

Finoman szólva is érezhető a feszültség az Ázsia Expressz két párosa között. Krausz Gábor-Mikes Anna és a Béres Anett-Sáfrány Emese nem és nem találják a közös hangot. Csütörtök este végre kiderült az ellentét oka is az Ázsia Expressz legutóbbi adásában.

Akik nyomon követik az Ázsia Expressz 2024-es szériájának alakulását, azok pontosan tudják, hogy komoly ellentét feszül az álompár és a barátnők között. A sztárséf nem is igazán rejti véka alá, hogy nem szíveli Béres Anettet és Sáfrány Emesét, akik egészen mostanáig magyarázatot követeltek, amiért a séf és a profi táncos rendre rájuk teszik a hátráltatást, ha csak alkalmuk van erre. Krausz Gábor a csütörtök esti össznépi vacsorán elárulta, nem szándékosan kerestek egy párt, akiket kipécézhetnek maguknak, hanem egy eseménysor vezetett oda, hogy a zászlójukra tűzték a Béres Anett-Sáfrány Emese párost. Ugyanakkor a TV2 műsorából az is kiderült, hogy az egyik elhangzó vádpontban a csaj páros történetesen ártatlan, de…

Ázsia Expressz Krausz Gábor és Mikes Anna
Krausz Gábor a közös vacsorán végre kimondta, mi a baj a lányok játékával (Fotó: TV2)

Krausz Gábor: Ma például láttuk, ahogy átgázoltatok rajtunk is…”

No, de idézzük fel pontosan, mi is történt a vacsorán, ami után egy különös, négyes döntetlen miatt éppen Krausz Gábor és Mikes Anna kezébe kerül a két barátnő sorsa. Hiszen védett párként ők mondhatták meg, melyik páros legyen a pénteki hajsza biztos részvevője. A sztárséf végre kimondta, mi is böki a csőrét Anett és Emese játékában. „Ma például láttuk, ahogy átgázoltatok rajtunk is…” 

Nem akartam ebbe belemenni, de szerintem nem sportszerű az, hogy a stoppolásnál fellöktök mindenkit, aki elétek áll.

„Persze az is igaz, hogy egy picit szeretnélek provokálni titeket, mert egy picit tetszik, ahogy reagáltok” - kezdett bele a magyarázatba a sztárséf, majd kitért egy konkrét esetre. „Egy négysávos úton táskákkal lökdösni a másikat, szerintem…” - magyarázta Gábor, mire Anették visszakérdeztek, hogy őt meglökték-e a sietség közben, a séf pedig igennel válaszolt. Az adásban ezen a ponton visszajátszották a jelenetet, melyből kiderült, hogy a Krausz Gábor tévedett. A Ripost szembesítette is ezzel. Íme a válasz!

Ázsia Expressz
Krausz Gábort feltehetően egy siető stábtag lökhette meg az Ázsia Expressz egyik feladata közben (Fotó: TV2)

Szó szerint gázoltak át más játékosokon”

Visszanézve az ominózus jelenetet, számomra is világos, hogy valóban nem értek hozzám a lányok. Azt gondolom, hogy talán a velük futó egyik stábtag lökhetett meg, de az sem kizárt, hogy éppen a minket kísérő kamerás ért hozzám a nagy kavarodásban. Ezért az adásban elhangzó állításom miatt megkövetem a lányokat” - mondta lapunknak a sztárséf, aki elárulta, a forgatás óta többször is találkozott már Anett-tel és Emesével, és sikerült is tisztázniuk a nézeteltéréseiket. „Maradjunk annyiban, hogy ami az Ázsia Expressz forgatásán történt, az ott is marad. A játék hevében én is, és ahogy látom, mindannyian mondtuk olyasmiket, amiket a hirtelen indulat szült.”

A félreértéseket jórészt sikerült idehaza tisztáznunk és nincs harag sem bennünk, sem Anettben és Emesében

- zárta rövidre a témát Krausz Gábor.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek