Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.23.

Nem kertelt: Őszintén beismerte Krausz Gábor, ami Mikes Annával és vele történt

Nagyon szurkolnak a rajongók a sztárséfnek és kedvesének.

A múlt héten érkezett a bejelentés, hogy szeptember 1-én, vasárnap este útjára indul az Ázsia Expressz ötödik évada. Az ázsiai földrészre visszatérve a TV2 szuperprodukciójában ezúttal nyolc kalandvágyó pár próbál szerencsét Fülöp-szigetek és Tajvan mesés vidékén, hogy megküzdjenek a 15 millió forintos fődíjért. A versenyzők közt megtalálható Mikes Anna és Krausz Gábor párosa is, akik korábban együtt szántották fel a táncparkettet a Dancing with the Stars legutóbbi évadában, ami egyfelől győzelemmel, másrészt, szerelemmel ért véget. A profi táncosnő és a sztárséf azóta is boldogan élnek, mialatt számos rajongóra sikerült szert tenniük.

Krausz Gábor és Mikes Anna
Mikes Anna és Krausz Gábor korábban már a győzelemig jutott a Dancing with the Starsban / Fotó: Fotó: Csudai Sándor  CSS  Origo

Mikes Anna korábban már megosztotta a hírt, hogy hamarosan indul az Ázsia Expressz új évada, nemrég pedig a sztárséf hasonlóképp tett.

Szeptember 1. Durva lesz

- jegyezte meg Instagram-posztjában röviden és titokzatosan Krausz Gábor, amelynek kommentszekciójában számos követő fejezte ki a támogatását.

Sok sikert kívánok. Drukkolok!

- üzenték az egyik hozzászólásban.

Hajrá, nektek szurkolok!

- helyeselt egy másik rajongó is.

Nagyon szerethető pár vagytok

- fűzte hozzá egy újabb kommentelő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek