Létrehozva: 2024.09.11.
Módosítva: 2024.09.11.

Béres Anett nekiment Krausz Gáboréknak: „Rohadtul nem egyenes emberek!”

Minimum érdekes az a következtetés, amire a két lány jutott, miután ellenfeleik kétszer is hátráltatták őket az Ázsia Expresszben. Krausz Gábor úgy indokolt, hogy nem indokolt, ettől rágott be a Béres Anett-Sáfrány Emese páros.

Igaz, ami igaz, Krausz Gábor és Mikes Anna nem először dönt úgy, hogy egy általuk kiosztható hátráltatást Béres Anettre és Sáfrány Emesére testálják, így a két lányban joggal merült fel a kérdés, hogy vajon miért is kerültek fel az Ázsia Expressz szerelmespárjának feketelistájára. A szerdai adásban ez a konfliktushelyzet ki is csúcsosodik és úgy tűnik, végképp meghatározza a két páros eddig sem túl szoros kapcsolatának útját.

Ázsia Expressz Krausz Gábor Mikes Anna
Krausz Gábor és Mikes Anna az Ázsia Expresszben nem először kerül összetűzésbe Béres Anettékkal Fotó: TV2

Krausz Gábor: Ez nem emberi döntés volt, pusztán taktikai

Krauszék védett párként kapták a lehetőséget, hogy ismét, két párt hátráltassanak és nem is igen leptek meg senkit, amikor elsőként mondták be a két lány nevét, akik így két pont hátrányból kezdik majd a nap első feladatát. Sáfrány Emese azonnal fel is tette a kérdést: „Mi az indok?” A válasz azonban ismét nem elégítette ki. „Nincs indok…” 

Ha egyszer magamra haragítok valakit, akkor kitartok amellett, hiszen kétszer nem tud haragudni.

„Ha ez szerintetek nem túl fair, nem baj, tudok vele együtt élni” – próbált pontot tenni a vita végére Krausz Gábor, de a két lány nem akarta elengedni a vélt, vagy valós sérelmüket. 

„Igazából nem a hátráltatással van probléma, mert a tegnapi is olyan volt, hogy amúgy még az a feladat tetszett nekünk a legjobban (rizsszem pucolás 15 percen keresztül). Én igazából csak emberileg azt a részét nem értem, hogy valami alapján biztosan meghozzák ezt a döntést. Én sem döntök, csak úgy…” – replikázott Emese, akinek szavaira még egyszer reagált a sztárséf:

Ez nem emberi döntés volt, pusztán taktikai. Kétszer nem tudtok haragudni. De ha igen, akkor nagyon ügyesek vagytok” – ismételte önmagát Krausz Gábor.

Ázsia Expressz
Béres Anett és Sáfrány Emese számára nem elfogadható Krausz Gábor indoklása Fotó: TV2

Hová fajul a vita?

Később a két lány újra a kamarába mondta véleményét és közben elhangzott egy igen erős kritika Gáborral szemben. 

„Szerintem nem elég tökös az, aki nem meri vállalni a véleményét, vagy azt, hogy miért dönt valahogy” – kezdte Sáfrány Emese, akitől Béres Anett vette át a szót. „Szerintem ez egy nagyon sunyi döntés volt és alattomos.”

Tegnapig mi nulla jelét éreztük annak, hogy bármi bajuk lenne velünk.

„Igazából nem is tud bajuk lenni velünk, mert nem történt semmi. Ha valaki megkérdezte volna tőlem, hogy ma minket fognak-e hátráltatni, azt mondtam volna, hogy biztosan nem. Rohadtul nem egyenes emberek!” – vágta ki Anett. Hogy a két páros vitája hová fajul és mindez hogyan formálja majd a játék képét, az kiderül szerda este a TV2 képernyőjén, közvetlenül a Tények Plusz után. És persze azt se feledjük, hogy csütörtökön akár a kiválasztás is alakulhat úgy, hogy a védett páros, vagyis Krausz Gábor és Mikes Anna döntéshelyzetbe kerülnek. Ha pedig így lesz…


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek