LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.09.12.

Jolly őszinte vallomása: "Ez a szerelem sosem múlik el"

Bár a TV2 kaland-reality-je híres arról, hogy képes éket verni a legszorosabb barátságok és a lángoló szerelmek közé is, bőven akadnak üdítő kivételek is. Közéjük tartozik a Jolly-Szuperák Barbi páros is, akik kapcsolatukról vallottak egy manilai hotel meghitt sarkában az Ázsia Expressz közben.

Ha ki kellene osztani a honi sztárvilág legharsányabb párosának járó elismerést, senkiben nem merülne fel a kérdés, hogy kinek járhat a megtisztelő cím. Hiszen ki ne hallotta volna már számos műsorban, ahogyan Jolly szíve választottja megéli az örömeit, vagy a bánatát. Szuperák Barbi tisztában van vele, hogy habitusát tekintve egy „icipicit” talán magasabb hőfokon ég, mint az átlag, de a mulatós sztár éppen ezt (is) szereti benne. Arról nem beszélve, hogy Barbi energiái sokat segítenek nekik az Ázsia Expresszben, hiszen nincs az a sofőr, aki nemet tudna mondani nekik, ha a fiatal híresség vehemenciájával találja magát szemben. A Ripost munkatársa kapcsolatukról faggatta a szerelmespárt, közvetlenül az első szakasz végén.

Ázsia Expressz
Jolly elárulta az Ázsia Expresszben, hogy szerint rájuk nem lesz érvényes a hiedelem / Fotó: TV2

Jolly és Barbi az Ázsia Expresszben nemcsak egy pár

Egy hét telt el, mióta elindult a játék, és már most azon kapom magam, hogy időnként fura érzések kerítenek hatalmukba. Itt nincs lehetőség arra, hogy elmenjünk, és lehiggadjunk, ha valamin összezördülünk. 

Viszont ha vitatkozunk is, nagyon gyorsan békülünk ki, hiszen az Ázsia Expresszben nem számíthatunk másra, csak egymásra.

Másképp is állunk egymáshoz, mint otthon. Itt nemcsak egy pár vagyunk, hanem egy csapat is...” kezdte lapunknak a forgatás helyszínén Jolly, majd kitért arra is, hogy érzi-e öt év után, hogy a kezdeti, lángoló szerelem lassan szeretetté csitul benne, bennük.

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz 2024 forgatásán Szuperák Barbi kimondta, számára Jolly egy hős (Fotó: TV2)

„Cseppet sem érzem, hogy lanyhulna...”

Őszinte leszek veled… Én öt éve vagyok szerelmes Barbiba, és egy cseppet sem érzem lanyhulni ezt az érzést. Nem múlt el egyáltalán, és azt hiszem, hogy ez a szerelem sosem múlik el.”

Tudom, hogy szokták mondani, hogy nem tart örökké, sőt azt is, hogy hét év után alakulnak át a szerelmi kapcsolatok szeretetté, de ennek én a nyomát sem érzem, és remélem nem is fogom soha

nézett szerelmesen kedvesére a mulatós sztár. Szuperák Barbara eközben csodálattal nézett Jollyra, majd meg is jegyezte, hogy mennyire felnéz rá az Ázsia Expresszben nyújtott teljesítménye miatt (is). „Ő az én hősom és rettenetesen büszke vagyok rá. Persze tudtam, hogy ő egy nagyon erős férfi, de azt is tudom, hogy mennyire érzékeny önmagára. Itt pedig le kellett győznie a külsőségekkel való túlzott foglalkozást és ő megtette. Szeretem benne, hogy mindig nagyon odafigyel magára, de én itt is szeretem, ahol megesik, hogy három napig nem tudunk rendesen lefürdeni...” nevetett Szuperák Barbara.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek