Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.09.09.

Ázsia Expressz: Szirénázó mentő száguldott Jollyval és Barbival

Ördög Nóra arcán is végigfutott a rémülettel vegyes döbbenet, amikor először meghallotta, majd meglátta a stáb felé robogó mentőautót. Az Ázsia Expressz műsorvezetője akkor lepődött meg csak igazán, amikor meglátta, hogy Jolly és Barbi ülnek a járműben.

Idehaza, de feltehetően a világon szinte mindenhol az állásába kerülne egy mentősnek az, amit a Fülöp-szigeteki sofőr megtett Jolly és Szuperák Barbi kedvéért az Ázsia Expressz 2024-es forgatásán. Persze az is igaz, hogy talán sehol máshol nem fordulna meg egy stoppos fejében, hogy leintsen egy életmentésre hívatott járművet. A mulatós sztár és kedvese 19-re húztak lapot és be is jött nekik a képtelen ötlet, mivel szirénázva, érkeztek meg Ördög Nórához, ahol hamar ki is derült, milyen jól döntöttek. Hiszen ezzel a trükkös huszárvágással elsőként teljesítették a napi penzumot, amivel kvalifikálták magukat a soron következő játékra.

Ázsia Expressz
Jolly és Barbi húzásától az egész Ázsia Expressz stáb lehidalt (Fotó: TV2)

Az Ázsia Expressz stábja nem hitt a szemének

Tényleg hátulról jönnek a Jollyék?

Egy mentőautóval?

- nézett kérdőn a kamerába Ördög Nóra, aki hamar meg is kapta a választ. „Látod Nóri?! Egy bolond mentőautóvaj jöttünk, pedig nem is vagyunk rosszul. Hátulról támadunk. Reméljük, hogy első, vagy második helyen vagyunk…”- tippelt a mulatós sztár.

Ázsia Expressz
Ördög Nóra és a stábtagok sem hittek a szemüknek (Fotó:  TV2)

Hiába a sziréna, Krauszék lenyomták Jollyt és Barbit

Jolly és Barbi jól lőtték be a saját teljesítményüket, hiszen ha csak egyetlen perccel is, de sikerült beelőzniük, a közvetlenül utánuk befutó Mikes Annát és Krausz Gábort. Harmadikként a mezőny legfiatalabb párosa Angi és Bende érkeztek meg, így ki is alakult a joker játék mezőnye. A verseny bár szorosra sikerült, végül Gábor és Anna szerezték meg a győzelmet és persze az ezzel járó medált és előnyt is. De hogy mi is ez a bizonyos előny, az csak az Ázsia Expressz keddi adásából derül majd ki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek