A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
HŰHA

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.04.

Mi történt? Teljesen új külsővel jelentkezett be Ördög Nóra

A műsorvezető férjének kifejezetten bejött a változás.

Nem túlzás kijelenteni, hogy Ördög Nóra talán az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb hazai műsorvezető, aki emellett üzletasszonyként és családanyaként is képes helytállni. Nem csoda, ha számtalan rajongóval rendelkezik, különösen, mivel még elképesztően csinos is: nyugodtan kijelenthetjük, hogy ő a sikeres nő definíciója.

NZ1_4308
Ördög Nóra / Fotó: Nagy Zoltán

A műsorvezetőnőt az évek során már sokféle hajviselettel láthatták a nézők a tévé képernyőjén, egy ideje azonban már kitart a félhosszú tincsek mellett. Ezek után biztosan sokan meglepődtek, amikor váratlanul egészen hosszú fürtökkel jelentkezett be a közösségi oldalán.

Maldív-szigeteken még a hajam is gyorsabban nő

- jelentette be viccelődve az Instagram-posztjában Nóri: a csatolt videó végén persze kiderül, hogy nem az ő, hanem a kislánya, Mici haja omlott a válláa. 

Rábeszélitek?

- kérdezte a kommentszekcióban Ördög Nóra férje, Nánási Pál, aki ezek szerint egyáltalán nem bánná, ha a felesége ismét megnövesztené a haját.

A műsorvezető rajongói közül azonban sokan nem osztották a fotós férj véleményét.

Sokkal jobb a rövid, fiatalít

- jelentették ki az egyik hozzászólásban, mialatt többen is úgy vélekedtek, teljesen mindegy, épp milyen frizurát visel, Ördög Nóra így is, úgy is gyönyörű.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek