Létrehozva: 2024.09.03.
Módosítva: 2024.09.03.

Ördög Nóra bevállalta: megmutatta a valóságot - képek

Ördög Nóra nem éppen hétköznapi fotósorozattal jelentkezett.

Ördög Nóra sikeres műsorvezető, elfoglalt üzletasszony és boldog édesanya. Rejtély, hogyan tud ennyi mindent csinálni egyszerre, de úgy tűnik, hogy nagyon ért a dolgokhoz, hiszen egyre csak népszerűbb, ráadásul nem csupán a közönség, hanem a szakma is elismeri a tudását – kevés olyan híresség van, mint ő.

293A3851
Ördög Nóra / Fotó: Szabolcs László

Lelkes és hatalmas követőtáborral rendelkezik Ördög Nóra, ő pedig folyamatosan tesz is arról, hogy a rajongói jól érezzék magukat, hiszen igazán különleges tartalmakkal szokott jelentkezni. Most is közzétett egy olyan fotósorozatot, amivel megmutatja, hogy mi a különbség az Instagram és a valóság között.

A fotósorozat első darabján még azt láthatjuk, ahogy Ördög Nóra nyugodtan, kiegyensúlyozottan élvezi egy medencében a napsütést, mint egy igazi modell – aztán, ahogy előre haladunk, úgy jelennek meg mellette a híresség mókázó gyermekei, akik egyből nagy mosolyt csalnak az arcára.

Itt lehet megtekinteni Ördög Nóra posztját, amit egyenesen imádtak a követői, hiszen így megint láthatták, hogy milyen gyönyörű, vidám családja van a műsorvezetőnek:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek