A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.05.

Jolly keményen nekiesett Szuperák Barbinak: "Értelmezési zavaraid vannak, nem érted, miről beszélek"

A mulatós énekes nem bírta már a feszültséget, komolyan összevesztek szerelmével.

Az idei évad valóban az Ázsia Expressz egyik, ha nem a legkeményebb évadának bizonyul. A sztárpároknak a legutóbb ugyanis 35 darab, nagyjából darabonként 2-3 kg-os kókuszt kellett elcipelniük és 100km-en át elszállítaniuk a befutó helyszínére Ördög Nórához. A feladat azonban nem csak testileg, hanem lelkileg is rendkívül megterhelő volt a versenyzők számára, mivel időközben már be is esteledett. Az egész napos tortúrát követően pedig többeknél elszakadt a cérna. Jolly és Szuperák Barbi üvöltözve esett egymásnak Fülöp-szigetek utcáin.

Jolly és Szuperák Barbie
Egymásnak estek a szerelmesek, nem bírták tovább idegekkel. Fotó: Ripost

Barbi ugyanis nagyon szeretett volna minél hamarabb eljutni a célba, ha az elsők között értek a nyilvános piacra a kókuszokért, ám nem sikerült fuvart szerezniük, amitől ő teljesen kétségbeesett. Jolly pedig, ahogy teltek a percek, egyre frusztráltabb lett attól, szerelme hogyan és miként próbál fuvart intézni, miután úgy vélte, ő a férfi, ez az ő feladata lenne. Ez a felgyülemlett stressz pedig csúnya szavak formájában tört ki belőlük, ami miatt Barbi, miután végre kocsiba ültek megkérdezte a mulatós zenészt, nem akar-e esetleg bocsánatot kérni, mondani neki valamit.

Nos, a válaszra valószínűleg nem számított:

Nem nem akarok neked mondani semmit. Eszem ágában sincs mondani semmit. Az a baj, hogy értelmezési zavaraid vannak, nem érted, miről beszélek. Elborul az agyad és azt sem tudod, hogy mi van, és nem tudom, hogy min remegsz. 

- adta ki magából a dühét teljesen Jolly hozzátéve, hogy elege van, mert három napja nem evett, nem aludt és ez egy játék, amit nem halálra kell játszani.

Az a baj, hogy egyedül vagyok. Te engem soha nem támogatsz - fakadt ki Barbiból könnyek között az őszinte mondat, ami csak olaj volt a tűzre párjánál:

5 éve csak támogatlak. Te mibe támogatsz engem? 5 éve támogatlak és ilyenkor meg ilyeneket csinálsz, hogy nem ismerek rád. Ez nem te vagy. 

- vetette oda Jolly hozzátéve, hogy kettejük közül ő a férfi, így ne Barbi akarja játszani ezt a szerepet például fuvarszerzés során.

Ez pedig már a fiatal nőnek is sok volt. Közölte szerelmével, akkor csináljon meg végre ő is egy feladatot az Ázsia Expressz során. Kiemelte, pont arra volt kíváncsi, mit hoz ki Jollyból ez a műsor. A választ pedig kezdi megkapni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek