A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.04.
Módosítva: 2024.09.04.

Közösségi oldalán kér mindenkitől bocsánatot bunkó viselkedése miatt Dietz Gusztáv: „Elhordanak minden szarnak és igazuk is van!”

Áll a bál kommentszekcióban az MMA-harcos miatt az Ázsia Expresszben látott kiborulása után. Dietz Guszti sok néző szerint túllépett minden határt, amit egy férfi megengedhet egy nővel szemben, főleg egy olyan nővel szemben, akit szeret, aki gyermekeinek az anyja.

Az Ázsia Expressz idén is, ahogy az eddigi évadokban is, olyan feladatok elé állítja a versenyzőket, amik gyakran teljesen kívül esnek a komfortzónájukból. Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi is tisztában volt ezzel, de pont ez volt az egyik ok, ami miatt igent mondtak a TV2 felkérésére. Szerettek volna egy olyan közös kalandot, ahol kéz a kézben, összefogva, csak magukra számítva megküzdenek a legnehezebb, legdurvább kihívásokkal is. De azt csak sejtették, mit hozhat ki belőlük a folyamatos feszültség. 

Dietz Gusztáv
Dietz Gusztáv kiborult a forgatáson, durván beszélt feleségével, Laky Zsuzsival is (Fotó: TV2)

Dietz Gusztáv bocsánatot kért

A korábbi MMA-harcos is úgy gondolja, hogy undorító, paraszt módon viselkedett a TV2 nagy sikerű műsorában feleségével. Dietz Gusztáv visszanézte a felvett adást, és rosszul volt önmagától, valamint azt is belátta, hogy eddig hiába dolgozott indulatkezelési problémáin, még van hova fejlődnie. A bántó kommentek nem érdeklik, a bocsánatkérő posztjában is csak élete szerelmét védi. 

„Zsuzsi bent sír, mert hogy olvassa a hozzászólásokat amiben elhordanak minden szarnak.. és igazuk is van! Megnéztem pár pillanatot én is az Ázsiából és én is úgy gondolom hogy hatalmas paraszt tudok lenni, a Mucit imádom amikor mondja hogy "te türhő..” - kezdte Facebook oldalán Dietz Gusztáv.

Bocsánatot kérek.. éhes és fáradt voltam, miközben kamerákkal loholtak a nyakamban 40 fokban, 70%-os páratartalomban. Sajnos belőlem ha úgy van kijön és semmi nem szorul belém, mondom még egyszer, sajnos! Sokszor nem tudom jól kezelni az indulataimat és tudom én is, hogy ezzel foglalkoznom kell még. Itthon már tudom.. itt el tudok vonulni magamnak, akár a kertbe, akár a vízre vagy csak ki a Dagadttal!? Mi itthon ritkán veszekszünk, akkor se hangosan. Ott nem tudtam jól kezelni a helyzetet egyáltalán, és ezt még ugye sajnos közvetítette a tv is.

Nagyon sajnálja, hogy megbántotta Zsuzsit

Laky Zsuzsi és férje 16 éve vannak együtt, hatalmas szeretetben élnek, nagy harmóniában nevelik lányaikat. Sosem kerültek botrányokkal címlapokra, és ez nem ezzel az történettel kezdenék el. 

Ezzel együtt továbbra sem érdekel hogy ki mit gondol erről.. sokan ismertek régóta igaz!? Gyermekkori barátságaim működnek a mai napig, az összes valamirevaló Barátnőmmel, de még a Szüleikkel is jóban vagyok a mai napig, van amelyiknek a Gyermeke is hozzám jár edzeni! Ti, akik ismertek valóban, nektek számít a visszajelzésetek.. akkor is ha negatív, meghallgatom nagyon szívesen! De engedtessék meg, hogy ne érezzem rosszul magam a Marika véleménye miatt Kalocsáról, se a Jenőé miatt Isaszegről! Azóta dolgozom magamon amióta az eszemet tudom és ezek szerint csak itt tartok még! Viszont nekem ez nem mások miatt fáj, hanem leginkább most a Zsuzsi miatt!”

Felesége kommentjében rögtön megnyugtatta: Nem sírtam Muci, csak idegbe voltam!!!

De nem csak a sztáranyuka, hanem rengeteg híresség is a házaspár mellé állt. Támogatták őket arról, hogy senki nem tudja mit hoz ki belőle egy Ázsia Expresszben előforduló végletekig kiélezett helyzet… 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek