Történelmi árvíz fenyegeti hazánkat, így zajlik a védekezés

INSIDER
SHOWBIZ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.06.

Drámai pillanatok! A kamerák előtt sírta el magát a TV2 sztárja

Tovább folytatódik a dráma az Ázsia Expressz műsorában! Ezúttal Szuperák Barbi szemébe csaltak könnyet...

Szuperák Barbi nem bírta visszatartani a könnyeit! Az Ázsia Expressz forgatásán tört el nála a mécses, miután Béres Anett-tel és Sáfrány Emesével szólalkozott össze. Jolly kedvese ugyanis a lányok viselkedését nehezményezte, ráadásul lelkileg sem volt könnyű a helyzetük, hiszen éppen arról kellett dönteniük a többiekkel, hogy melyik páros lesz a harmadik a hajszában.

Jolly és Szuperák Barbie
Szuperák Barbi a kamerák előtt fakadt sírva (Fotó: Ripost)

Szuperák Barbi nem bírta tovább

A csinos énekesnő ugyebár Anett-tel és Emesével került szóváltásba, miközben Jollyval azt prezentálták, hogy kire és miért tették a voksukat. A videóban látszik, hogy Anették nem néznek túl szépen a szerelmespárra, minekután az énekes azt mondta, hogy mindenkivel kialakult valamiféle kapcsolatuk, de velük egyáltalán nem. Sőt, ezek után Barbi elhozta azt is, hogy a lányok nagyképűen viselkednek velük, és előfordul az is, hogy nem is köszönnek. Innentől pedig elindult a lavina...

Mindenkivel kialakult valami kapcsolat, veletek nem

 - kezdte Jolly, majd kedvese vette át a szót.

„Sokszor volt olyan, hogy köszöntünk, ti pedig szándékosan elfordultatok” - vágta oda a csajoknak Barbi, akik elsőkézből cáfolták a dolgot, és kikérték maguknak a vádakat.

Ne mondjál már ilyet, mert mi mindig köszönünk 

- vágott vissza Anett, ha kíváncsi vagy mi lesz ebből, péntek este 19:55-től kapcsolj a TV2-re, hiszen az is kiderül: melyik páros indul útnak harmadikként az Ázsia Expressz ötödik évadának első hajszájában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek