Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SHOWBIZ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.02.

Kiszivárgott a videó: Balesetet szenvedett az Ázsia Expressz forgatásán Tilla és Stohl András

Az idei évadban sem maradunk izgalmak és dráma nélkül, hiszen rögtön a második adásban egy balesetnek lehetünk a szemtanúi. Tilla és Stohl András voltak ennek az elszenvedői az Ázsia Expressz műsorában, a kamera pedig testközelből rögzítette a szerencsétlenség minden pillanatát.

Ázsia Expressz - Teljes gőzzel elstartolt a kalandreality ötödik évada, ami az eddigieknél is több izgalmat és drámát ígér. Ez már az első adásban is remekül tükröződött, azonban a második részben már egy balesetnek is testközelből lehetünk a szemtanúi. Bizony, jól olvastad: az egyik versenyző párost a feladat elvégzése közben éri szerencsétlenség, a kamera pedig pár centiről követte le az eseményeket. Jogosan teszed fel a kérdést, hogy mégis kikről lehet szó, és mi is történt pontosan, úgyhogy máris mondjuk...

Ázsia Expressz Tilla
Ázsia Expressz: Tilla és Stohl András balesetet szenvedett (Fotó: TV2)

Tilla és Stohl András karambolozott az Ázsia Expressz forgatásán

Nos, a címben már félig lelőttük, mi történt, de azért ennél többről szól a dolog. A párosoknak a jelek szerint az volt a feladata, hogy tuktukkal közlekedjenek, s míg az egyikük vezet, addig a másik fél az "utas" szerepét tölti be. Tilla volt az utóbbi, Stohl András pedig igyekezett irányítani a járművet több-kevesebb sikerrel. A műsorvezetők ugyanis karamboloztak egy másik tuktukkal, bár inkább Tilla érezte meg ezt jobban, hiszen az ő arcába "csapódott" a másik kocsi. 

Valószínűleg nem volt kellemes élmény ez a számukra, legalábbis a két műsorvezető arca erről árulkodik, de érthető okokból, inkább az utas pánikolt jobban. Bár a becsapódás nem tűnt nagynak, hétfő este 19:55-től kiderül, hogy megúszták-e a tévések sérülések nélkül. Ahogy az is, hogy melyik az a páros, aki elsőként teljesítette a feladatot.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek