Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.08.31.

Gáspár Zsolti: Az Ázsia Expressz az életemet változtatta meg

A Farm VIP házigazdája örök hálával gondol vissza élete legnehezebb heteire, amikor Srí Lankát és Indiát bejárva küzdött az elemekkel és persze a TV2 furmányos feladatainak megoldásával. Gáspár Zsoltit ugyanis itt hozta össze a jó sorsa Demcsák Zsuzsával.

Az Ázsia Expressz második évadának fekete lovai lettek Gáspár Zsoltiék, hiszen bár az esélytelenek nyugalmával vágtak neki a forgatásnak, ő és Gáspár Evelin végül a negyedik helyen zárták az őrült futamot. Zsolti gazda most a Ripost-nak idézte fel élményeit. Kezdte mindjárt a legrosszabbal, vagyis az első olyan estével, amikor szállást kellett találniuk.

Gáspár Zsolti Ázsia Expressz
Gáspár Zsolti keményen helytállt az Ázsia Expresszben / Fotó: Bors

Nem csak rossz emlékek maradtak az Ázsia Expressz után

Nem irigylem a most vasárnap startoló ötödik évad szereplőit, mert nagyon hamar rá fognak jönni, hogy a stoppolás és a szálláskeresés emléke még évek múlva is kísérteni fogja őket. Jó, ez egy pici túlzás, de tényleg volt, hogy álmodtam olyat, hogy valami ismeretlen helyen bolyongok és próbálok valami helyet találni, ahol alhatok. Persze az is igaz, hogy eleve ettől a momentumtól tartottam a legjobban.” 

Meg is lett a rettegésem eredménye, mert már az első ilyen szituációnál elvesztettem az önuralmamat

kezdte a Ripost-nak Gáspár Zsolti, majd felidézte azt a bizonyos estét, ami egy ponton nem várt fordulatot vett. 

„Evelinnel egy épülő, szerkezetkész plázához értünk, amikor jött az üzenet, hogy vége a napnak és hajlék után kell néznünk. Első körben jó ötletnek tűnt, hogy az építkezésen aludjunk, de beérve erőt vett rajtam a para. Először arra gondoltam, hogy valaki majd éjjel odaoson hozzánk és átvágja a torkomat, majd azt láttam magam előtt, ahogy leesek a magasból. Végül rá is vettem Evelint, hogy szedjük a sátorfánkat és álljunk tovább. Aznap éjjel egyébként egy szuper szálloda igazgatója szánt meg minket, szóval jóra fordultak a dolgok – emlékezett vissza a TV2 sztárja, majd rátért Demcsák Zsuzsára, aki végül a legszebb emlékeinek főszereplője lett. 

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti nem úszta meg sérülés nélkül a forgatást / Fotó:  Bors

No, de a legszebb emlékem Demcsák Zsuzsa maga”

Sok szép emlékem is van ám! Sőt, valójában olyanból több van. Ma is azt mondom, hogy Istennek minden embert olyannak kellett volna teremtenie, mint amilyenek a srí lankai és indiai emberek. Bármerre jártunk, nagy szeretettel vettek körül minket és mindenütt, mindenki megosztotta velünk azt a keveset, amije volt. No, de a legszebb emlékem Demcsák Zsuzsa maga, hiszen ott látták meg a szerkesztők, hogy minket össze kell ereszteni huszonnégy órára.” 

Én persze már jó előre imádkoztam, hogy ez így alakuljon és a Jóisten meg is hallgatta az imáimat.

„Az a huszonnégy óra megváltoztatta az életemet, hiszen ha akkor más mellé rendelnek, akkor nem derül ki, miféle összhangban is vagyunk mi Zsuzsikámmal és nem kerülök be a Farm VIP-be sem, aminek idén már szintén az ötödik évadát forgattuk le” – érzékenyült el Gáspár Zsolti.  

Gáspár Zsolt: A Zámbó testvérek „defektesek”

Zsolti gazda nem tagadja, nagy izgalommal várja már, hogy szeptember 1-én elinduljon a TV2 „celebvonata” rajta a híres párosokkal, akik nekivágnak a Fülöp-szigeteken és Tajvanon átívelő küzdelemnek. Az egykori játékos azt is elárulta, szerinte melyik páros lehet az Ázsia Expressz idei évadának nagy meglepetése. 

„Szerintem a legnagyobb meglepetést, vagy mondjuk úgy pozitív csalódást a Zámbó fivérek okozzák majd. Ők a szó legjobb értelmében véve defektesek, vagyis tűzön-vízen át mennek majd a cél érdekében. Itt említeném meg a Stohl András-Tilla Attila kettőst is, akik hihetetlenül tapasztaltak, megfontoltak és olyasfajta tanult emberek, akik sokat láttak már a világból. Nem is titkolom, hogy én nekik szurkolok” – lelkendezett Gáspár Zsolti

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek