LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.08.28.

Gáspár Zsolti milliókkal segíti a rászoruló családokat

A TV2 sztárja és édesapja idén is nyakukba vették az országot, hogy még szeptember előtt minden rászoruló gyermekes családhoz eljusson a több ezer iskolatáska. Gáspár Zsoltit és Idősebb Gáspár Győzőt mindenhol hálás gyereksereg fogadta.

Gáspár Zsolt és édesapja kedden hajnalban keltek, hogy a közös alapítványuk teherautójára felpakolják azt a 2500 iskolatáskát, amit Nyíregyházára és a város környékére vittek, hogy átadják azokat a szegény családoknak. A Farm VIP házigazdája még ma is jól emlékszik azokra a nehéz évekre, amikor neki és testvérének egy-egy szatyor szolgált iskolatáska gyanánt. Erről és persze a jókora iskolakezdést segítő adományról Gáspár Zsolti mesélt a Ripost-nak. 

Gáspár Zsolti
Zsolti gazda és édesapja 2500 iskolatáskával indultak útnak (Fotó: Gáspár Zsolti)

Ma is a fülemben cseng...”

Nem győzőm elégszer elmondani, hogy az, amit az alapítványunk csinál évek óta, az édesapám, idősebb Gáspár Győző megvalósult álma. Ma is a fülemben cseng, amit apu mondott nekem és Győzőnek szinte minden szeptemberben, amikor szinte csak nekünk nem került új iskolatáska a hátunkra, de még régi sem.”

Könnyes szemmel indított minket útnak egy szál szatyorral és azt mondta, hogy egy szép napon jómódban fogunk élni, és nem csak a ti gyerekeiteknek, de minden szegény gyereknek veszünk majd új táskákat.

„Minden tiszteletem az öregé, mert évek óta betartja az akkoriban tett fogadalmát” - kezdte meghatottan Gáspár Zsolti, akit nagyon szíven ütött az a szeretet, amivel idén is szembe találta magát az iskolakezdés előtti országjáráson. 

Gáspár Zsolti
A gyerekek és a szüleik is boldogan fogadták az iskolakezdési támogatást (Fotó: Gáspár Zsolti)

Nekünk ez több, mint elég fizetség”

A szegényebb családok számára két nehéz időszak is van az év második felében, és mi ezekben az időszakokban rendre el is indulunk, hogy könnyítsünk a terhükön. Az iskolakezdés hatalmas anyagi terhet ró a nehéz sorsú emberekre, főleg az olyan családok esetében, ahol több iskoláskorú lurkó is van. Gondoljunk csak bele, hogy mennyibe kerül egy iskolatáska. Csak ez a tétel több tízezer forintot is felemészthet. Ezért most kétezer-ötszáz jó minőségű táskával indultunk útnak, és mindenfelé könnyekig hatódott szülőkkel és boldogan mosolygó gyerekekkel találkoztunk. Nekünk ez több, mint elég fizetség a sok munkáért” - tette hozzá Zsolti gazda, aki elárulta, amint vége az iskolatáska akciónak, máris kezdik a munkát, hiszen ahogy minden évben, idén is bejárják majd az ország kórházait, ahová mikuláscsomagokat visznek majd az év utolsó hónapjában. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek