A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.08.

L.L. Junior megtörte a csendet, íme a teljes igazság a szakításról

A rapper a Ripost-nak reagált Dárdai Blanka bejegyzésére. Kiderült, együtt van-e még L.L. Junior és a fiatal énekesnő.

Minden jel arra mutat, hogy végleg véget ért L.L. Junior és Dárdai Blanka meglehetősen viharos és szenvedélyes párkapcsolata, ami leginkább egy érzelmi hullámvasútra hasonlított. 

L.L. Junior, Dárdai Blanka
L.L. Junior és Dárdai Blanka párkapcsolata véget ért (Fotó: Máté Krisztián)

A rapper és a nála 18 évvel fiatalabb énekesnő 2 évig volt együtt, amiben voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, többször is szakítást lehetett sejteni a háttérben, de eddig mindig visszataláltak egymáshoz. Most azonban úgy tűnik, egyszer és mindenkorra búcsút intettek egymásnak!

Dárdai Blanka ugyanis egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben osztotta meg követőivel, hogy már nem alkotnak egy párt.

„Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni”

– olvasható az énekesnő Instagram-sztorijában.

20220802_LLJunior_MG_MW 00043_
L.L. Junior reagált Blanka sztorijára (Fotó: Markovics Gábor)

L.L. Junior reagált Blanka bejegyzésére

A Ripost telefonon elérte L.L. Juniort, aki szűkszavúan ugyan, de annál beszédesebben reagált Blanka sztorijára. Lényegében ő is megerősítette, hogy elváltak útjaik, és két év után elengedték egymás kezét.

„Pontosan ugyanazt szeretném nyilatkozni a témával kapcsolatban, amit Blanka is elmondott” – fogta rövidre a választ a zenész.

Sok a se veled, se nélküled kapcsolat a sztárvilágban

Nem L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata volt az egyetlen, ami bővelkedett drámában, könnyekben, szakításokban és nagy kibékülésekben. Többek között Opitz Barbi és Serleg Albert, valamint Dudás Miki és a modell, Szigligeti Ivett kapcsolata is olyan volt, mint egy hullámvasút. A dolgok jelenlegi állása szerint, nemcsak Junior hanem a fentebb említett hírességek kapcsolata is véget ért.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek