FÜLES

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.06.

Itt a bizonyíték: Végleg vége Szigligeti Ivett és Dudás Miki házasságának

Tíz év házasság és megannyi csúnya pletyka után a modell új életet kezdett. Szigligeti Ivett fontos bejelentést tett az Instagramon!

Nincs visszaút! Minden jel arra mutat, hogy Szigligeti Ivett kereken tíz év házasság és két közös gyermek után leszámolt a múltjával, és kész új életet kezdeni a férje, Dudás Miki nélkül.

Szigligeti Ivett, Dudás Miki
Vége Dudás Miki és Szigligeti Ivett házasságának (Fotó: RTL Klub/ Sárosi Zoltán / RTL)

Miki szerint nem ő a hibás

Ahogy azt a Bors korábban megírta, a magyar olimpikon a közösségi oldalán háborgott amiatt, hogy modell kedvese megcsalta őt, ezért mentek szét. Dudás azt is elárulta, hogy nem akart erről beszélni a médiában, azonban mindenki nekiesett, és őt kezdte el hibáztatni azért, amiért zátonyra futott a házasságuk. Ezért döntött úgy, hogy megtöri a csendet és tiszta vizet önt a pohárba.

Idézzük fel, mit is tett közzé! Íme:

„Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen egy autómosó” – kezdte a múlt héten megosztott, korlátozott ideig elérhető Instagram-történetét a magyar világbajnok kajakozó. Majd így folytatta:

„Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással, mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik, sajnos annak, akit 10 évig szerettem ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek Rólunk. Én ezt nem szeretném” – szögezte le Dudás Miki.

Szigligeti Ivett továbblépett, megmutatta új büszkeségét

A modell mindössze annyira reagált Dudás Miki kirohanására, hogy nem kívánja kommentálni a dolgokat. Most pedig a lehető legkomolyabb utalást tette arra, hogy köszöni szépen, remekül van, és már el is költözött Dudástól.

Egészen pontosan egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben számolt be arról, hogy átvette az új kégli kulcsait. Az persze egyelőre rejtély, hogy Ivett földrajzilag hol kezdett új életet, így azt sem lehet tudni, hogy Vecsés vonzáskörzetébe költözött-e, hogy közel legyen az autómosó...

A napnál is világosabb tehát, hogy véget ért Szigligeti Ivett és Dudás Miki házassága.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek