LOVE

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.06.20.
Módosítva: 2024.06.20.

Tiszta vizet öntött a pohárba Dudás Miki: "Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel"

Dudás Miki és Szigligeti Ivett ismét szakított. A férj állítja: Ivett megcsalta őt.

Többször került már válságba Dudás Miki és Szigligeti Ivett házassága. Tavaly szeptemberben hosszas találgatások után osztották meg, hogy 9 év házasság után külön utakon folytatják. A világbajnok kajakozónak és párjának két gyermeke született, Nara idén lesz ötéves, Miló pedig kettő. Dudás akkor azzal magyarázta házasságuk zátonyra futását, hogy már nem érezték a réginek azt a szerelmet, amiben éltek a kapcsolatuk elején. 

24-25 HÉTVÉGE hot! SZERELMESEK, JÓS
Fotó: RTL Klub/ Sárosi Zoltán / RTL

Akkor mégis sikerült rendezni a dolgaikat, a Hot! magazinnak azt nyilatkozták januárban, hogy boldogabbak, mint valaha, bár Ivettet megviselik a kapcsolatukról szóló pletykák.

Most azonban Dudás Miki az Instagram-storyjában tudatta: felesége megcsalta őt egy közös ismerősükkel.

"Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiába, hogy megint szakítottunk Ivettel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen egy autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással, mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik sajnos annak, akit 10 évig szerettem, ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek rólunk. Én ezt nem szeretném. Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva. A továbbiakban nincs mit ehhez hozzá fűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem, mint a gyerekeim anyja".

Szigligeti Ivett még május legvégén rakott ki egy aggasztó posztot, amelyben azt írta, két óra sírás után erőt kellett vennie magán, és folytatni a napot, amire rengetegen támogató komment is érkezett. Ekkor már tudni lehetett, hogy baj van a paradicsomban, mert eltűntek a közös képek is és a pár már nem is követte egymást a közösségi oldalakon.

Drága Ivett.. Én tudom, mi a baj.. Beszéltünk róla, mikor a körmöm csináltad... Erős nő vagy, imádunk – írta támogatva egy vendége Ivett posztja alá, azonban a Redditre is felkerült a kép, ahol sokkal szókimondóbbak voltak az emberek. Legtöbben azt boncolgatják, hogy Ivett miért ad ennyi esélyt Mikinek, ha sorozatosan nincs rendben a kapcsolatuk.

Ő nem érzi kínosnak, hogy Mikinek századjára is ad esélyt, és úgy is sz*rrá csalja? Nem tudom, hogy miért akarja ő ennyire ezt a palit. Persze, szerelem meg egyebek, de ennyi átb*szás után már a mesében is kiszeretnek egymásból. Minden ujjára különb pasit találna, mint Miki belsőleg és külsőleg is

– írt le a véleményét egy Reddit-kommentelő.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek