Orbán Viktor részletesen kifejtette a gazdasági semlegesség legfőbb pontjait

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.25. 18:45

Óriásit nőttek Till Attila gyerekei — családi fotó

A műsorvezető gyerekei ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt, ugyanis nem szeretnek szerepelni. Till Attila felesége azonban most kivételt tett, közös családi fotóval örvendeztette meg a követőket.

Till Attila rengeteget posztol közösségi oldalán, noha ezek a bejegyzések inkább szakmai életéről, kollégáival való közös munkáról szólnak, nagy ritkán pedig feleségéről. A műsorvezető gyerekei azonban kimaradnak a szórásból.

Till Attila
Till Attila fiai végre friss fotón láthatók Kriszta közösségi oldalán (Fotó: Mediaworks archív)

Együtt Till Attila teljes családja

Till Attila és Korpás Krisztina három fiú szülei: Andor 1998-ban, Simon 2001-ben, míg Félix 2008-ban született. Az ország legismertebb showman-je nemrég a Titkok Ramónával című műsorban mesélt sokat az életéről, Krisztáról és arról, hogy nem így tervezte, de pillanatok alatt annyira beleszeretett, hogy minden tervét felülírta. Négy hónappal a megismerkedésük után már feleségül vette, aztán annak rendje és módja szerint, szinte azonnal érkeztek is a gyerekek sorban, róluk viszont sokkal kevesebbet lehet hallani. Ezért is annyira meglepő, hogy Till Attila felesége a napokban büszkén osztott meg egy közös családi fényképet, középső fiuk, Simon ugyanis lediplomázott. A családi fotón nem csak, hogy a szülők és rég nem látott csemetéik, de egy fiatal hölgy is látható, aki feltételezhetően Simon barátnője. A három fiú gyakorlatilag felnőtt, amióta utoljára láthattuk őket, szüleik pedig méltán lehetnek büszkék rájuk. 

A nem mindennapi képet egyébként még Csonka Bandi sem tudta szó nélkül hagyni: 

Most már látom, hogy legalább egy diploma kell ahhoz, hogy közös családi fotó készülhessen. Csodálatos, hurrá, gratulálok!

A hozzászóláshoz Kriszta válasza is megérkezett: „..de legalább most kitehetem” írja, amiből egyértelműen kiderül, hogy nem csak Tilla, de a gyerekek sem szeretik igazán, ha mutogatják őket. Egy diplomaosztó viszont mégiscsak kivételes pillanat, így végre mi is jobban szemügyre vehetjük a gyönyörű családot ezen a friss fotón.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek