LOVE

Szerző WB

Létrehozva: 2024.09.29. 07:15
Módosítva: 2024.09.29. 08:29

Csakazértis boldogság! Így csókolja Mikes Anna Krausz Gábort

A páros megmutatta, hogy szerelmüket semmi és senki nem kezdheti ki.

Mikes Anna és Krausz Gábor az ország álompárja lettek, amikor megnyerték a Dancing With The Stars versenyét, ráadásul még szerelembe is estek egymással.

Ez a kép árnyalódott most, amikor a szerelmesek a TV2 Ázsia Expressz című műsorában napról napra nehéz feladatokat oldanak meg. Követőik egy része nehezményezi, hogy Krausz Gábor a műsorban sokszor rosszkedvű, csúnyán beszél, hamar feladja a dolgokat és nem küzd eléggé a megmérettetéseken. Szerintük Annának rengeteget kell tűrnie a béke érdekében, és ki tudja, meddig bírja majd a kapcsolatuk a séf öntörvényűségét.

A pár azonban rácáfolt a kételkedőkre, és egy friss szerelmes fotóval bizonyította a fanyalgóknak, hogy igenis boldogok egymás mellett. A fantasztikusan sikerült fotóhoz rajongóik kedves kommenteket írtak. 

"Kedves Anna& Gábor! Sok ember szeret ítélkezni, de azt, hogy boldogok vagytok együtt, és szeretitek egymást, azt soha, senki nem veheti el tőletek. Majd az idő válaszol, hogy kinek is volt igaza. Maradjatok örökké ilyenek, mint most! Ilyen boldogok, mosolygósak, mert csudajó ezt látni a mai világban.  Jaa, és Ázsiáról annyit, hogy lehet, hogy az értetlen emberekkel úgy beszél Gábor ahogy, de ahogyan egymással bántok, az a versenyben lévő összes szerelmespár között példaértékű. Én szeretlek titeket, és hajrá a végéig!"

"Aranyoskáim, tegnap egyik szemen sírt (Tilla &Andris), másik nevetett. És annyira izgultam a rosszul vezető sofőr miatt, nehogy baj legyen. Nagyon szerethető páros vagytok. Senki rosszmájúságát ne vegyétek magatokra. Csinálják utánatok!"

"Ennél ütősebb választ nem is adhattatok volna azoknak a kommentelőknek, akik már annyit csalódtak, hogy nyugtatókon élnek szegények! Én meg bokszolok velük rendesen. A lényeg, hogy ilyen boldog képet látok RÓLATOK ! Élvezzétek a pihenés minden pillanatát a romantikát ! Na szóval értitek. Most tényleg jó kedvem lett és ilyen boldog képeket dobjatok még nekünk!"

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek