SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.09.30. 16:00

Béres Anett nem hitt a fülének az Ázsia Expresszben: Ahogy Zsigmond Angi kér bocsánatot, más úgy "anyázik"

Hiába a látványos békekötés, tovább gyűrűzik a fiatalok és az idei Ázsia Expressz 2024-es évadának egyetlen női párosa között kialakult „háború”. Béres Anett egy pontig elhitte, hogy Zsigmond Angi őszintén bocsánatot kér a „mélyütésért”, de jött a csavar.

Nincs furcsább bocsánatkérés annál, mint amikor a sértő fél egy ponton belekezd a: „Viszont ez...”- kezdetű mondatba, jelezvén, hogy tulajdonképpen úgy érzi, van mentsége arra, ahogyan viselkedett a sértett féllel szemben. Zsigmond Angi pont így kér bocsánatot Béres Anett-től a az Ázsia Expressz hétfői adásának első perceiben. Mondhatnánk, hogy ezzel a gesztussal tiszta lappal vágnak bele a játék végső, Tajvani szakaszába. De a műsor rajongói tudhatják, hogy ez a kis „Mea culpa” nem vezetett eredményre, hiszen a pénteki Kibeszélőben még vastagon folytatódott a személyeskedésbe torkolló vita a Béres Anett-Sáfrány Emese és a Zsigmond Angi-Mészáros Bende páros között. No, de térjünk rá a TV2 sikerműsorának hétfői adásra, ahol Angimár alig várta, hogy szóhoz jusson”!

Ázsia Expressz - Sáfrány Emese, Béres Anett, Zsigmond Angi, Mészáros Bende
Az Ázsia Expressz legdurvább vitájának kellős közepén jár a két páros (Fotó: TV2)

„Sőt, mondhatni ellenségek vagyunk...”

Nagyon vártam már, hogy szóhoz jussak és ez most Anettnek és Emesének fog szólni. Lehet, hogy a pillanat hevében mondtam olyan dolgokat, amivel megbántottam őket. 

Ha Anettnél valamilyen fájó pontot érintettem, azért bocsánatot kérek

– kezdett bele mondandójába a fiatal influenszer, aki itt szépen le is zárhatta volna a Canossa-járását, de ő nem így döntött. „Viszont ez egy játék és nem vagyunk barátok, nem is leszünk… Sőt, mondhatni ellenségek vagyunk. Az alapvető tiszteletet adjuk meg a másiknak! Ahogy egymással beszéltünk, az nem volt szép. Amit el akartam mondani az az, hogy mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Azt az energiát és időt, amit Anett mondjuk abba fektet, hogy mások kapcsolatába beszóljon, azt inkább a saját életébe rakja bele” – fogalmazott Zsigmond Angi, akinek szavaira minden jelenlévő szempár alaposan el is kerekedett. Béres Anett pedig röviden reagált. „Folytatja ugyanazt… Jó, én már nem szeretnék vitázni veletek! Szerintem ellenfelek vagyunk és nem ellenségek…” – tett rendet a fogalmak között az egykori valóságshow-hős.

Ázsia Expressz
Béres Anett és Sáfrány Emese arcán is végig fut az őszinte döbbenet (Fotó: TV2)

Az Ázsia Expressz nézői is kiakadtak 

A Két pár között adások óta zajló állóháborúról persze az Ázsia Expressz nézőinek is megvan a véleményük. Ők, amolyan rögtönítélő bíróságként ki is mondják, mit gondolnak.

A két fiatal nemcsak a játék során de a kibeszélőben is tiszteletlen, önkritikátlan, érvek nélküli emberek voltak! Szégyellhetik magukat a mostani, de a játék során tanúsított viselkedésük miatt! Nem védem

Anettet, de csak a korát tudták felemlegetni, igazi érveik soha nem voltak!

Stohl Andrásnak is feltűnt, hogy a két fiatal hogy beszél egymással, nemcsak az Anettéknek. Emlékezzetek, hogy azt mondta a Bandi egy korábbi hajsza során, hogy senkit nem vár vissza, a »kicsiket« sem, mert a fiatalok tiszteletlenül beszélnek egymással és másokkal is”

Ez a beszélgetés sok irányban megmutatta a generációs szakadék közötti tiszteletlenséget. A két pubertás viselkedési zavarral küszködő magatartása kívánnivalót hagy maga után. Ez nem megengedett” – írják a TV2 sikerműsorának rajongói, akik döntő többségben érzik úgy, hogy Anginak és Bendének hátrébb kéne állniuk az agarakkal. 

Hogy az újabb csörtének lesz-e hatása a játék hétfői alakulására, az kiderül hétfő este a TV2 képernyőjén, közvetlenül a Tények Plusz után. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek