Létrehozva: 2024.09.29. 19:30

Béres Anett: „Nem használtam ismerkedésre a hírnevemet”

Hiába ismeri egy egész ország az Ázsia Expressz szereplőjének életét, Béres Anett igyekszik nem a sztárvilágból társat találni magának. Ezek pedig nem üres szavak.

Idén lesz húsz éve, hogy az ország megismerte a korábbi valóságshow-hőst. Más világot éltek akkor sztárjaink, de Béres Anettet egyáltalán nem környékezték meg hirtelen felbukkant, élősködő „barátok”.

Béres Anett
Fotó: archív / hot magazin

Ugyanazok a barátaim, mint húsz éve. Persze voltak előnyei az ismertségnek, de összességében nem használtam ismerkedésre a hírnevemet, és nem is volt olyan párom, aki emiatt lett volna velem. Vannak azonban olyan emberek, akikkel az ismertségemnek köszönhetően találkoztam, és lettünk nagyon jó kapcsolatban, ilyen volt például Emese (Sáfrány Emese – a szerk.) is, akivel azóta is jó barátok vagyunk” – kezdte Anett a hot! magazinnak.

Béres Anett: Most nincs párkapcsolatom!

Azon szakaszához ért az Ázsia Expressz, ahol a nézők egyre nagyobb volumenű vitáknak és összezörrenéseknek lehetnek szem- és fültanúi. Anett visszanézve nem feltétlenül ért egyet minden akkori döntésével.

Sokszor nevetek saját magamon, amikor a műsort nézem! Most nincs párkapcsolatom, de amikor volt, akkor ha valami nem tetszett, azt egyértelműen kinyilvánítottam, mindig is nagy szám volt. Ellenben nem szoktam veszekedni se anyukámmal, se a barátnőimmel. Morgós vagyok, és nagy az igazságérzetem, ami az adásokból ki is derül, főleg ezekben a körülményekben. Itt hatványozottan sértődékeny vagyok, sokkal jobban, mint kellene, és hajlamos voltam elfelejteni, hogy ez egy játék” – árulta el.

Béres Anett
Béres Anett sokszor nevet magán, amikor visszanézi az adásokat Fotó: TV2 / hot magazin

A műsorban látottak kapcsán a párosok kapnak hideget-meleget az internet népétől, ami a régi világban elképzelhetetlen lett volna, hiszen akkor még nem volt erre platformja a nézőnek.
„Napi szinten olvasom a kommenteket, és nem tudom elképzelni, hogyan lehetséges, hogy egyik nap szeretnek, másnap pedig gyűlölnek az emberek, amikor valójában ugyanaz az ember voltam tegnap, vagyok ma és leszek holnap. Régen is történtek érdekes dolgok, amikor még nem volt elterjedt az internet. Például egyszer kinyomozták a nagyszüleim lakcímét az érdi telefonkönyvből, és leveleket küldtek oda. Az eléggé bizarr volt” – emlékezett vissza Anett.

Fotó: archív / hot magazin

 

Életre szóló barátság

Béres Anett és Sáfrány Emese egy főzőműsor kapcsán barátkoztak össze, majd egyszer csak azon kapták magukat, hogy rengeteg közös programot és élményt szereztek már együtt, többek között a TV2 műsorában.

hot! magazin 2024/39 címlap
További történetekért keresd a legújabb hot! magazint az újságárusoknál Fotó: hot! archívum

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek